tisdag 2 februari 2010

Anna och Visningen!


Igår var det alltså dagen D.
Jag slapp handla all mat för det va redan fixat, istället blev jag muggansvarig och fick åka och hämta alla skor till visningen.

Det är minst sagt hierarki inom modebranchen, de som är högt uppsatta pratar till de som är lägst ner (dvs jag) som om man inte förstod ett dugg. Vilket man efter en stund inte tror man gör heller.

Det va utan tvekan mitt livs stressigaste dag, och jag blir ALDRIG stressad!
Men när jag väl blir det, så skenar det lätt iväg.

Jag hade dock ett roligt uppdrag jag fick av Ann-Sofie Back, att teckna morrhår på alla herrskor! Så om ni satt långt fram på visningen noterade ni förhoppningsvis det på skorna!
Jag har en bild i min mobil men lyckas inte få över den till datorn men jag lovar att återkomma i ämnet!

Annars va visningen toppen och modellerna va så himla trevliga!
De stackarna satt i ett rum fyllt med godis och mat och fick inte äta ett dugg medans jag som är en normaltjockis kunde glufsa i mig för glatta livet! (alltså det FICK ju givetvis äta, men ni fattar)

Kvällen avslutade med efterfest med Cheap Monday och jag blev fotad för en tidning i New York! Kände mig hesmkt märkvädig. Dock såg jag ut som nått som hunden släpat in för jag kunde knappt hålla upp ögonen, så trött va jag!Ni som läst min blogg vet ju att jag har ett magsår som ligger och gror, jag har ätit medicin länge och inte kännt av det sen senaste månaden. Men stress är något som magsår älskar så idag kunde jag inte komma upp ur sängen, det gick inte att räta ut magen för den gjorde så ont!
Så här ligger jag nu, med en svidande mage och undrar om modebranchen verkligen är nått för mig.

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger Moa - En magisk purt... sa...

ajaj, usch. har haft problem med magen - dock inte samma men jag vet hur jobbigt det är. hoppas den kryar på dig!

kul att det gick bra i alla fall!

2 februari 2010 12:46  
Blogger Vanja sa...

Æsj altså høres ikke bra ut - men uansett så er du bare makeløs. Absolutt!

2 februari 2010 19:44  
Anonymous Sanna sa...

Har du behandlat ditt magsår med antibiotika någon gång? Magsår kan orsakas av en bakterie Helicobacter pylori, vet inte hur det är i ditt fall men tänkte berätta om det iaf.

Du är GRYM på att teckna o måla! Blir alltid så inspirerad att måla nått själv när jag ser dina konstverk.

3 februari 2010 01:02  
Anonymous veronica sa...

hej anna. tycker det är fruktansvärt roligt att du hittat tillbaka till din gamla blogg, jag gillar den, det var här jag började läsa din blogg.
jag ville bara säga till dej att jag tycker du är superduktig och passa på med att göra dessa roliga och utmanande grejjer NU.
Jag är en karriärstjej, eller har iaf varit, trots endast fyllda 28 år, men nu på senaste tid börjar jag drömma om familj, trygghet och att leka i sandlådan med ungarna (har inga ännu).
Det jag ville säga är att NJUT av dem sakerna du gör JUST nu, känn inte press på dej själv, du kan endast klara av det som du kan, allt annat är oviktigt.
Var rädd om din lilla mage.
Kram

3 februari 2010 10:47  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida