onsdag 27 januari 2010

Värmland möter Stockholm!


Jag har en mardröm som jag drömt säkert tio gånger, samma sak varje gång. Det är att jag blir jagad av älgar! Jag hatar älgar. Tycker dom är skitläskiga (hästar också för den delen om vi ändå är inne på brutalt stora djur med pinnben)

Så idag, inträffade min värsta mardröm!
Jag gick ut från lägenheten och ner till bussen, när jag vänder mig om för att gå över vägen och se så det inte kommer någon bil, ser jag TVÅ stora älgar komma springande efter mig!! Mitt i lägenhetsområdet!
Jag blev så rädd så magen åkte upp i hjärnan på mig och jag visste inte vad jag skulle göra så jag stod blixtstilla (och försökte komma på om älg var ett av de djur som tycker om folk som spelar döda, tjoar eller skriker)
Bilar stannade överallt och jag va väldigt avundsjuk på bilisterna som hade ett plåtskal att gömma sig bakom. Älgarna sprang förbi mig, typ tre meter ifrån, stannade och glodde på mig och sprang sen vidare.

Fy fan vad läskigt!
När det är PRECIS det man drömt om. Fy.

Jag gillar inte älgar ett dugg bättre efter det här.

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Maria sa...

Hjälp, jag skulle dött av hjärtattack om det varit jag. Jag har älgfobi, drömmer ofta att jag blir jagad av älgar. :( Var det här i Stockholm det hände alltså? Hjälp, nu ska jag aldrig mer gå utanför dörren. ;)

/En trogen bloggläsare som aldrig kommenterat tidigare

27 januari 2010 22:53  
Anonymous Tova Linnea sa...

Jag har en liknande dröm som återkommer hela tiden. fast inte att jag blir jagad utav älgar, utan av tornardos. Jag har tornado-fobi. sån tur är är tornados inte lika vanligt i sverige som älgar, så chansen att den mardrömmen blir sann för mig är nog inte så stor ^^

27 januari 2010 23:02  
Blogger Johanna Urban sa...

vad komsikt, jag har också tornadomardrömmar, inte älgar ;P !!! Men som sagt, skönt att man bor i sverige :)

27 januari 2010 23:50  
Blogger Linnsejj sa...

När min syster skulle ta sin cykel efter att hon hoppat av bussen för att komma hem, så låg två älgar bredvid. En ko och en kalv. Kon blev galen och såg ju min syster som ett hot mot kalven. Och de jagade henne en bra bit medan hon cyklade snabbare än blixten. Min mamma och lillebror såg också allt då de precis hade kommit med bilen och körde framför. Min lillebror tyckte det var jättehäftigt och vevade ner rutan och ropade "HEJA ANNIE HEJA ANNIE!". Hon tyckte ju det inte var fullt lika roligt. Men det gick som tur var bra c: Kom bara å tänka på detta när jag läste ditt ^^,

28 januari 2010 09:53  
Anonymous Kristin sa...

Jag tycker inte heller om älgar, när de är på "fel" plats. I skogen får de gärna vara, men inte på samma plats som mig. Min rädsla kommer från när jag för tio år sedan satt i passagerarsätet i en bil som krockade med en älg.
Tur att allt gick bra för dig, även om det så klart var en chock.

28 januari 2010 12:32  
Blogger http://Lans.blogg.se sa...

Fy vad läskigt! Älgar ÄR läskiga. Renar också för den delen. Men hästar gillar jag (dom har ju inga horn att stångas med)

28 januari 2010 18:19  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida