tisdag 2 mars 2010

Om man kisar....


Om man kisar och tänker på något annat kan man nästa säga att det är vår ute! Strålande sol och man kunde NÄSTAN gå på bar asfalt. Fast bara nästan.
Jag har iallafall öppet fönster in till ateljén idag, för solen har legat på hela dagen så det är hundra grader varmt här inne.

Idag har jag ritat mönster för att kunna sy egna jeans, ska bli väldigt spännande. Tänk att ha ett par jeans, helt anpassade efter min kropp!
Sen gick jag med tulpaner och hänt extra till Elin som låg på sjukhuset och var en blindtarm fattigare.

Hoppas vädret håller i sig för imorgon drar hela textilklassen till Göteborg för att titta på skolor, köpa tyg och dricka öl!
Om man hade fått önska så skulle jag ha mina nya vita tygskor, men jag antar att jag firar det nya vårvädret med ordentliga kängor och skinnjacka istället.

Idag är en mycket bra dag. Dessutom har träningen visat resultat genom att få min rumpa att bli fem centimeter mindre, bara sådär. Poff!

(tro inte att jag aldrig tecknar längre eftersom jag visar så dåligt med bilder här, men jag har beställningar och jobb som hopar sig så jag måste beta av det först, sen lovar jag fler teckningar!)

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous P sa...

Det ÄR ju vår :) I alla fall i Malmö. Visst behövs vinterjackan fortfarande, det får man väl leva med i en månad till. Fast det är något med solljuser som har ändrats drastiskt och då tycker jag det är vår!

Kul att höra att träningen ger resultat! :D

2 mars 2010 16:04  
Anonymous Karin sa...

Wiho, kommer ni till Hdk? Jag ska spana efter dig ifallatt(finns det ordet?)! Hoppas att det känns skönt nu när du lämnat in arbetsproverna. jag håller tummarna för dig!

2 mars 2010 16:19  
Anonymous T sa...

Jag önskar att jag var lika modig som du och vågade gå till gymmet. Det känns som att alla kommer skratta och peka på mej. :/

2 mars 2010 19:39  
Anonymous veronica sa...

hej anna. gud vad roligt för dej att träningen visar sig på kroppen, det är ju allt överflödigt och onödigt vatten och fett som försvinner och som vi bara mår bättre av utan.

jag följer din blogg varje dag men undrar ändå vad är det du tränar och hur mycket tränar du??

hos mig är det verkligen vårväder idag, om man bortser från den bitande kyliga vinden...hoppas du får fint väder också.
stora kramar veronica

3 mars 2010 08:53  
Anonymous Elvis sa...

Åh tänk om man kunde få ha så där fina skor! (som de du illustrerat) Då skulle det vara ännu roligare när det blev vår. :)

3 mars 2010 11:09  
Blogger Patrik Petersson sa...

shit va snygg

4 mars 2010 00:58  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida