måndag 1 mars 2010

Anna Fyndar!


Jag satt framför datorn i mjukiskläder och mössa när jag kom att tänka på en röd klänning med vita prickar jag sett på MQ. Kom ihåg att de sagt att de skulle ta bort rean nu i veckan.
Ringde genast dit och frågade och de hade flyttat bort all rea men eftersom jag jobbat där kunde jag absolut få komma in och prova den där klänningen, dock fanns den bara kvar i 36.

Jag sprang dit, satte på mig den (väldigt fint ihop med mössa...ehum) och det var kärlek vid första ögonkastet! Den va perfekt! Sitter som gjuten för min kropp och inte var den det minsta för liten. Så hurra för träningskort och hurra för att jag nu har ärldens finaste klänning i min ägo, för ynka 199 kr.

Det va ödet.

Etiketter:

5 kommentarer:

Anonymous Mimmi sa...

åh, jag har varit på jakt efter en sån klänning men inte lyckets få tag på nån.

grattis!

1 mars 2010 17:08  
Anonymous Saralingon sa...

gudars, så fin!:)

1 mars 2010 19:13  
Anonymous Jennie sa...

åhh jag har velat ha den blåa skitlänge men köpte den aldrig. kommer för alltid få ångra det :(

1 mars 2010 19:51  
Anonymous Nathalie sa...

Hej!
Jag arbetar som redaktionschef på en nystartat sajt som heter Resa I Sverige (Premiär inom tre veckor) och vi samarbetar med förlaget som ger ut magasinet ”ALLT OM HOTELL OCH RESOR”.

Detta kommer att bli en komplett guide över vårt lands fantastiska mat- nöjes- och turistattraktioner. Men det unika med oss, om du jämför med andra typer av reseguider, är att en stor del av sajter utgörs av bloggare. På detta sätt blir sidan ”levande” och du som besökare kan ha en ”relation” till det som skrivs genom att kommentera bloggar och sedan få offentliga svar.
Skulle DU vara intresserad av att bli en av våra bloggare, där du tar dig an temat ”resor” och allt som kan ha med detta att göra?

En stor del av vår verksamhet är att vi värnar om miljön och kommer att samarbeta med olika miljöorganisationer, vilka annonsintäkterna från din blogg kommer att gå till. Detta handlar alltså om välgörenhet för din del.
Verkar detta intressant? Återkoppla till mig på nathalie@resaisverige.se för vidare information.
MVH Nathalie

2 mars 2010 09:38  
Anonymous Anonym sa...

åh! du kommer likna amelie poulain!

20 april 2010 01:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida