onsdag 24 februari 2010

Anna och Kaoset!


Igår var första gången det stod "köp medges ej" när jag skulle handla. Jag sjönk genom jorden, fy vad pinsamt. Ursäktade mig att det va precis innan löning även om jag vet att jag inte får någon lön den 25:e.
Allt är ett jäkla kaos, skolan är helt ostrukturerad och det känns som jag slösar bort dyrbar tid. Arbetsproverna står halvfärdiga och ovisade. Känner mig livrädd eftersom det här är min chans.

Jag jobbar med illustrationerna till den amerikanska tidningen på kvällarna, fick precis ett nytt uppdrag inför nån PR-grej med en reklamfirma.
Det är roligt med alla uppdrag, men det är mycket att jobba, plugga heltid, göra arbetsprover och försöka hinna gå på gymmet fyra gånger i veckan.
Ändå står det "köp medges ej".

Min mage värker men jag äter magmedicin och jobbar vidare, måste bara ta mig genom den här våren sen ordnar det sig nog.
Jag ska inte klaga, jag älskar ju det här.
Jag bara önskar att det gav lite mer tillbaka och att min mage hade tyckt det va lika fantastiskt som jag att vara illustratör.

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous fashionhaggan sa...

slopa det som inte känns kul. är det träningen eller skolan? man kan inte göra allt även om man vill, nåt måste bort.

24 februari 2010 13:59  
Anonymous Banana sa...

Åh nej, det är inte bra att lägga sin stress i magen, jag vet jag gör likadant och kan tacka mig själv för en kronisk tarmsjukdom. Slut fred med magen, klappa på den och var snäll, allt ordnar sig tillslut ska du se. Jag hejar på dig!

24 februari 2010 18:14  
Anonymous Jossa sa...

"Köp medges ej" kommer alltid att dyka upp då och då. Ta det för vad det är, att du får jobba med dina drömmar åtminstone!;) Hos mig står det oxå "Köp medges ej", och jag jobbar på Pensionsmyndigheten.. Hellre fattig och jobba-rumpan-av-sig-för-skapandet, än fattig och trött-på-jobbet-vill-BLI-något!

24 februari 2010 20:10  
Anonymous linn sa...

På lördag peppar vi upp dig! ta en paus i morrnkväll, andas och kom å häng på västbo!

24 februari 2010 21:02  
Anonymous Sara Hagman sa...

Jag beundrar din beslutsamhet och att du aldrig ger upp din dröm. Du personifierar det engelska uttrycket: "A place where dreams believe".
Jag älskar din blogg och är tacksam över att du vill dela med dig av ditt liv. Du inspirerar mig att vilja vara en bättre version av mig själv. Du är din själv och är nöjd så. Tack Anna för att du lyckas inspirera mig!

25 februari 2010 11:19  
Anonymous Jennie sa...

Kan inte annat än hålla med fashionhaggan. måste alla saker vara prio ett nu? träna bara två gånger under tiden som du behöver bli klar med arbetsproverna t.ex. det viktigaste av allt är ju hälsan, att du mår bra. och när en sak är borta (som proverna) så kan du ju prioritera om igen. men jag vet att det är svårt när man vill göra allt - jag är likadan!

25 februari 2010 21:30  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida