tisdag 23 februari 2010

Anna och Arbetsproverna! (igen)


Jag tjatar om dessa prover, men det upptar så himla mycket tid och är så intensivt just nu i slutet. Det sista är snart på plats och de står där uppradade.
Jag önskar jag fick visa dom för någon som förstod sig på sånt här. Emil såg mest ut som jag va spritt språngande galen när jag visade vad jag gjort. Han svarade bara "det blir nog bra du".

Det saknar jag i den här stan, någon som verkligen vet vad jag sysslar med. Känns inte riktigt som någon förstår.

Kanske visar jag er mina prover en vacker dag, men än sålänge håller jag det för mig själv och försöker analysera och se det utifrån på bästa sätt, även om det mest är ett virr varr just nu.

Snart är det dags att hugga tänderna i Beckmans ansökningen också. Skam den som ger sig.

Etiketter:

12 kommentarer:

Blogger Johanna Urban sa...

Hej Anna! Jag har följt din blod ett tag, och tycker det är jätte roligt att höra hur det går för dej och hur bra du lyckas med det ena och det andra!

Skulle vara roligt om du tittade förbi på min blogg, alltid kul att få utlåtanden från duktiga människor, kanske (du) kan komma med ett eller annat tips :-)
kram kram
//Johanna

23 februari 2010 16:31  
Blogger Johanna Urban sa...

det ska självklart stå blog, inte blod!!!

23 februari 2010 16:32  
Anonymous Anonym sa...

det är jättebra att visa arbetsproverna för någon annan! för när du har suttit med dom i två månader så är det svårt att se kritiskt på dom.
nån som kan sätta sig in i uppgifterna å ge dej kritik så du kan se på dom på ett annat sätt och kankse ändra om det behövs.
din lärare catarina är jättebra på arbetsprover,hon har själv gjort egna och är väldigt insatt i det. Prata med henne å visa henne,tro mig du kommer inte ångra dej!
Kram Sofia

23 februari 2010 17:13  
Anonymous kajsa sa...

Du kan alltid visa mig, det vet du!

23 februari 2010 17:28  
Anonymous Louise sa...

Annnnna Annnna Annnaaa.. Jag vill att du ska ha en utställning i Värnamo. Jag hoppade och studsade av lycka när jag hörde att du skulle ha haft en utställning förra året. Men när jag fick reda på att du inte skulle ska ha den längre blev jag lite besviken. :/ Snälllla Snällllla Snällla! :D

23 februari 2010 18:06  
Blogger Anna Ileby sa...

Louise - då kan jag göra dig glad nu för det ska jag! Den 13-21 november (eller va det oktober?) ställer jag ut på Hörle Slott! Då kan du komma!

23 februari 2010 20:35  
Anonymous Kajsa sa...

Gud vad jag känner igen mig. Jag saknar också någon som kan ge mig bra kritik, vill ju inte bara höra att allt är fint hela tiden.
Jag skulle behöva en konstnärskompis som gillar det jag gör men kan vara helt ärlig med det som är kasst.

23 februari 2010 21:11  
Blogger Anna sa...

Man orkar knappt förklara sådant här för utomstående, men det kanske är synd. För det är ju bra att öva på att motivera och förklara vad man gör. Lycka till, kör hårt!

23 februari 2010 22:11  
Anonymous Anonym sa...

Du och jag Anna, precis samma känsla för mig! En pojkvän är ju inte heelt opartisk!
Jag ska också kämpa med beckamans :P

24 februari 2010 10:31  
Anonymous IdaJosefina sa...

Ey, du e ju helt grym! Bara lita på dig själv o din förmåga att skapa. Är helt övertygad om att arbetsproverna är helt magnifika!

Underbart bra blogg förresten, kikar in lite varje dag :)

24 februari 2010 10:33  
Anonymous Mika sa...

Lägg in proverna på en "hemlig" blogg, sätt lösenord på den och bjud in lite människor som du vet bryr sig och kan vara kritiska.
SSå behöver du inte visa alla och kan ändå få liten push i rätt riktning!

Kram
Mika

24 februari 2010 17:20  
Anonymous Anette sa...

Hej Anna!

Jag blir ju så hemskt nyfiken på dina arbetsprover. Även om jag själv inte tänker läsa mer grafisk design får jag ibland för mig att det vore kul att göra arbetsproverna, bara för att utmana sig själv. (: Jag ser gärna fram emot en liten sneak-peak på dina kreationer - hade varit så kul att se! Tycker väldigt mycket om ditt sätt att teckna. Och tavlan på din portfolio med husvagnen. (Som jag inte hittar nu, men visst hade du en portfolio?)

5 mars 2010 23:58  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida