onsdag 2 februari 2011

Anna och Bekräftelsen!


Jag är känd för att vara en riktig bekräftelsejunkie.
Jag vill alltid höra hur fantastisk jag är, helst ska Emil säga att jag är det bästa som finns minst femtio gånger om dagen, kanske är det också därför jag har en blogg, för att man får ENORM bekräftelse av er, vilket är så himla himla fint!
Men som ni säkert förstår är det ganska jobbigt för min omgivning eftersom jag hela tiden söker den där bekräftelsen. Som tur är är Emil ganska härdad. (han tycker dessutom att Håkan Hellströms låt "jag vet vilken dy hon varit i" handlar om mig. Det är nog sant)

Men nu har jag insett att träningen är det absolut bästa formen av bekräftelse, eftersom jag då äntligen kan bekräfta mig själv.
Att se att man efter en månad kan lägga på ytterligare fem kilo på motståndet, att man orkar dubbelt så många armhävningar som nyss och att man inte håller på att kräkas efter varje sit-up.
Det är den ultimata formen av bekräftelse.
Den man får av sig själv.

Etiketter:

10 kommentarer:

Anonymous Killmamman sa...

Vilken härlig inställning! Och det är ju helt sant. Längtar efter att kunna träna hårdare efter graviditeten, just nu är det mesträning som gäller, men det är helt ok det med :)

2 februari 2011 13:21  
Anonymous Paulina sa...

Du är grym! Grymt bra alltså!

2 februari 2011 14:19  
Blogger gedetettförsök sa...

Kära Anna.

Ett önskemål från en trogen bloggläsare; kan du inte göra kategorier?? Framför allt en tatueringskategori. Ofta leta jag efter bilder (som jag oftast då ska visa min man) i din blogg som är svåra att hitta.

Tack på förhand.

Sara

2 februari 2011 18:48  
Anonymous Anonym sa...

Håller med gedetettförsök!

2 februari 2011 19:13  
Blogger mylovelygrandma sa...

Åh gud vilka vackra teckningar! du är ju helt otrolig! Förstår vad du menar med bekräftelse men den dära träningen fungerar inte riktigt för mig.. hihi.. :) Vilka priser ungefär brukar dina fina bilder ligga på? Ska gå in och rösta på dig! Kram från mig!

2 februari 2011 20:12  
Anonymous Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan sa...

Så fantastiskt duktig du är!
Bilden du hjorde på Underbara Clara var helt otrolig.

2 februari 2011 21:05  
Anonymous Evelina sa...

I längden är det ju faktiskt att bekräfta sig själv som är det viktigaste :) Man själv finns ju alltid kvar! :) I vilken stad finner man dig?

3 februari 2011 21:07  
Blogger shotgun sa...

förstår helt hur du menar. träning ger ett självförtroende som jag inte tidigare upplevt. tummen upp!

4 februari 2011 09:01  
Blogger ina sa...

jag tycker också att håkans låt handlar om mig. träna gör jag enbart för att få energi och styrka. sånt är så viktigt och det gör jag bara för mig själv.

4 februari 2011 13:46  
Blogger mintekopp sa...

Å det är så sant så. Det är den absolut bästa bekräftelsen och oftast så är det nog den man söker, den man får av sig själv.

Började oxå träna ordentligt för två månader sedan och oj, så nöjd jag känner mig med mig själv när jag inser att jag redan har blivit mycket starkare och på köpet mycket piggare.

4 februari 2011 20:41  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida