måndag 24 januari 2011

Anna om Träning!


Jag har ju tagit tag i mitt tränande igen. Jag saknade hur det fick mig att kännas, hur mycket piggare, gladare och roligare jag var när jag tränade. Så jag började igen.

Jag bantar absolut inte, snarare tar jag hand om mig själv. Jag äter hamburgare och pizza precis som förut, dock gör jag det inte lika ofta som förut.
Godis slutade jag med på nyårsafton.
Jag fick en stavmixer i julklapp av min pappa och varje dag gör jag två smoothies.
Jag blandar en hel hög med frysta jordgubbar, ett ägg, ca 1 dl lättyoghurt och en banan. Sen mixar jag det hårt och dricker det eller lite slarvigt, ställer det i frysen och sen äter det som glass!
Det har jag också med mig till studion, så när man börjar bli seg på eftermiddagen dricker man sin smoothie och vips är man pigg igen!
Skitfiffigt att ha i ägg, det känns inte på smaken men man blir mycket mättare.

Jag tränar ca fyra gånger i veckan, på gym. Jag går helst på pass då jag är en sån som alltid fuskar omd et finns möjlighet men när man är på pass så går det inte att fuska. Därför föredrar jag det, då får man dessutom massor med bra tips och råd efteråt om man stannar kvar och pratar med tränaren.

Jag mår SÅ himla mycket bättre när jag tränar. Som en ny människa.
Förlåt att jag skriver om det här, hatar själv att läsa om folks träning.
Men nu gjorde jag det ändå. Sorry.

Förra året när jag tränat hårt i tre månader och min storebror kom och hälsade på och han utbrast "GUD vilken skillnad!!! Nu ser du ut som dig själv igen!"
Det var min bästa stund, det var värt all svett och träningsvärk och ömma muskler.
Se ut som mig själv, det är precis det jag vill.

(bilden är min målbild, tagen 2007)

Etiketter:

9 kommentarer:

Anonymous D sa...

Hehe, penis-bilden, he he

24 januari 2011 18:22  
Blogger Emma sa...

Vet precis vad du menar. Utan mellis och träning säckar jag ihop både fysiskt och psykiskt =) ska testa din frysta smothie det lät ju smarrigt värre =)
/Emma

24 januari 2011 19:01  
Anonymous josefin sa...

smoothies är finfint! på kvällarna när jag blir lite sötsugen brukar jag göra kesellaglass, lite samma sak. Mixa valfria frusna bär med kvarg/kesella. Blir som sorbet i koncistensen och smakar mumma! Njut av träningen!

24 januari 2011 21:25  
Blogger Thepas sa...

Eller hur! Det är en sån oslagbart härlig känsla när man känner sig stark och pigg igen efter att ha slackat ihop en period. Jag har precis börjat cykla till och från jobbet igen efter ett uppehåll på en höst och en vinter (hehe). Totalt en mil om dagen, känns lagom för en busy småbarnsmamma.

Good for you!

25 januari 2011 12:08  
Anonymous Helena sa...

Sitter just nu och äter din smoothie, och måste bara säga att jag ÄLSKAR DEN! :D Har aldrig lyckats med en smoothie innan, men den här är verkligen underbar! Tack så jättemycket för att du delar med dig av receptet, kommer utan tvekan bli ett standard-mellis för mej i fortsättningen! :)

25 januari 2011 17:22  
Blogger ina sa...

bra jobbat, heja heja. det är ju så viktigt att lyssna på sin kropp. och ibland är det bara så svårt. och jag förstår ibland inte varför. jag vill också bli starkare så jag har precis kommit igång efter julen.

26 januari 2011 10:46  
Anonymous Anonym sa...

Ett tips: frys in skalade bananer. Då blir smoothien glass på en gång. :)

26 januari 2011 16:03  
Anonymous kajsa sa...

För det första; tack för peppen i din fina kommentar! GUD så skönt det är att ha peppiga, snälla, fina, gosiga människor som talar om för mig att jag inte beter mig helt dumt i huvudet i programmet. Varannan dag är jag lugn med det hela och varannan vill jag dö lite för att jag får sån ångest. Då är det bar med folk som du.

Jag förstår hur du menar med träning. För mig är det någonting jag behöver i mitt liv för att funka. Jag har tränat/idrottat sen jag kunde gå typ! (okej, liten underdrift) dock känns inte bilden du har som målbild alldeles alldeles bra. Du är ju mager som en sticka där. Inte atletisk eller musklig i kroppen. Bara en sticka. Så vill jag inte se min fina Anna. Jag vill ha en Anna med skinn på näsan och hur ska du kunna ha skinn på näsan när du knappt är skinn och ben? :/

27 januari 2011 00:18  
Anonymous Ida sa...

Smakar det verkligen inget av ägget i smoothien?? Brukar också göra jordgubbs/banansmoothie, det är ju såå gott!! Men håller med om att det inte mättar speciellt bra så jag funderar på att testa ditt tips även om jag är lite småskeptisk.. ;)

Ps. Kattatueringen var grymt snygg!!
Ha det gott!! =)

29 januari 2011 00:30  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida