onsdag 26 januari 2011

Annas Topp 5!


Jag insåg idag när jag såg på dum & dummare, att jag borde göra en lista. En lista över saker som är så pinsamma att erkänna....att jag liksom bara MÅSTE erkänna dom!
Här kommer det, mina värsta topp 5:

- Jag skrattar halvt ihjäl mig åt Dum&Dummare. Fortfarande. Lika mycket som då. Första gången jag såg den såg jag hela, sen spolade jag tillbaka och såg hela en gång till. Speciallt scenen när Harry kommer in med skidmasken. Klockrent.
Så dålig humor att man MÅSTE skämmas. Ändå är det så hiskeligt roligt.

- Jag har inte rakat benen sen i somras. På riktigt. Jag ser ut som en man som levt i djungeln i tio år. Minst.
Men vem orkar raka när det ändå är iskallt. Jag röstar för päls. Slår vilken trendig onepiece som helst!

- Jag vågar inte göra "nummer 2" på jobbet, utan måste gå ett ärende och springa till min faster som jobbar 100 meter från studion och gå på toa där. Men då är det kris. Annars skulle jag hellre explodera.
Fånigt. Ytterst fånig. Men tragiskt nog sant.

- Jag har aldrig förstått hur en sån där nagelklippare (sån som bara säger klick klick) funkar. Har alltid bara försökt klämma ihop de där två, gått skittrögt och inget "klick". Tills för någon vecka sen när Emil förklarade att man måste snurra på det där handtaget.
Nu vet jag. Det tog bara 27 år.

- Jag tror, med nästan barnsligt stor övertygelse, att jag ska bli världsberömd. Tänker flera gånger varje dag att "vänta bara, sen ska ni nog få se".
Skitlöjligt egentligen att gå runt med sånt storhetsvanisnne.
Eller så är det kanske, innerst inne, en enorm tillgång.

Etiketter:

9 kommentarer:

Anonymous Ida sa...

Så fruktansvärt bedårande att läsa om pinsamhet nr 4! Nagelknippsaren.. det fick mig att skratta i 5 minuter. Tanken på att se söta dig försöka klippa naglarna utan att ha vridit på handtaget. Priceless! Tack för att du förgyllde min natt med den läsningen! Jätte fin blogg och ännu finare illustrationer!
Min blogg heter Idaritar. Du inspirerar mig helt enkelt! <3

26 januari 2011 23:41  
Anonymous Matilda sa...

HAHA (och nu lärde jag mig precis hur en sån där jäkla nagelklippare funkar, tack!)
Ses snart!
Kram /Svägerskan

26 januari 2011 23:41  
Blogger Mirijam sa...

Angående det första: JAG ÄLSKAR DEN FILMEN! Det är helt okej och opinsamt.

Angående det sista: Tillgång, definitivt. Så länge man inte blir odräglig, men det har jag svårt att se att du skulle bli.

27 januari 2011 00:02  
Blogger Fröken K sa...

Härligt med lite hemlisar. Det är sällan folk lämnar ut sig i bloggar, och det tycker jag är tråkigt. Man måste kunna bjuda på sig själv.
Ingen av dina hemligheter var speciellt pinsamma. Men roliga.

27 januari 2011 09:10  
Anonymous Killmamman sa...

Vi har ju alla en MASSA hemlisar som vi inte vill att folk ska få reda på. Jag brukar tänka på det om jag är i nåt sammanhang med t.ex. en massa viktigpettrar och jag kanske börjar nedvärdera mig själv och tänka att jag inte är lika bra som de andra människorna. Då plockar jag inombords fram jag-vet-nog-att-du-har-en-massa-hemlisar-du-med-tricket. Lite som det där att man ska föreställa sig folk nakan för att avdramatisera en situation. Funkar skitbra.

27 januari 2011 09:38  
Blogger karolina pettersson sa...

haha, sjukt kul! och DumDummare ÄR fortfarande fantastiskt rolig! insåg igår att det är 17 (SJUTTON!) år sen den kom...! omg vad tiden går fort och fan vad jag e gammal.
och nr2 utanför sitt hem, kommer alltid va min all time värsta grej hur gammal jag än blir tror jag.
tack för fina bloggen!
mvh karolina

27 januari 2011 09:58  
Blogger Lånetid sa...

Att raka benen på vintern är så onödigt, förutom att man tar bort hudens naturliga oljor så att man blir torr och kliig så får man ju ändå bara stubb efter några dagar. Om man sparar ut en bil till ett vackert italienarkrull sticks det dessutom inte när man sover. Då blir man en stor varm nallebjörn.

27 januari 2011 14:08  
Anonymous Anonym sa...

Kom över min nr 2-fobi första gången jag var i Indien. Delhi belly - då är det bara att springa till närmaste toa. Det är faktiskt väldigt befriande att inte bry sig om detta längre.

27 januari 2011 17:39  
Anonymous Anonym sa...

Hade jag levt ensam så hade jag nog absolut kunnat låta mina ben vara ett par håriga monster, under alla lager av tights och långkalsonger. Men... Nu är jag dock rädd för att de skulle framkalla mardrömmar hos min sambo. (haha)

Hur upplever din man det här??

31 januari 2011 04:04  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida