tisdag 16 februari 2010

Anna och Beroendet!


Igår gjorde jag mitt första gympass! Det va jobbigt, så in i helskotta då och då till och med. Men det var mer roligt än jobbigt, så idag, imorgon och på söndag är jag inbokad för mer träning.

Jag är en beroendepersonlighet, blir beroende av det mesta. Därför kommer jag aldrig någonsin skulle prova droger, för jag vet att provar jag så sitter jag på plattan inom några år. Jag må vara en sån person som lätt blir beroende, men dum det tänker jag inte vara.
Jag har varit beroende av mycket genom åren, daim, hostmedicin, apelsinkrokant, internet, sportlunch och knivar. Men jag har slutat med det mesta.
Nu hoppas jag att jag ska bli beroende av träning istället.
I natt låg jag med välbekanta symtom "om jag springer hem från skolan hinner jag kanske trycka in ett pass där, där blir det två dagar emellan, då måste jag till gymmet senast lördag...." osv osv.
Men det kändes skönt. För jag vet att det här är inte det minsta skadligt för mig.
Bara nyttigt.

Dessutom var instruktöen inte det minsta läskig, inte de man tränade med heller. Jag va inte tjockast och jag va inte smalast, jag va inte äldst och jag va inte yngst. Jag bara va.Det här är för övrigt en bild på mina nya senilsnören från cheap monday. Bara sådär appropå ingenting.

Etiketter:

5 kommentarer:

Anonymous Jeanette sa...

Mmm internet är nog mitt beroende..:s men 2-3 ggr/vecka träning är nog bra!

16 februari 2010 19:13  
Anonymous Stina sa...

haha, du är ju söt. Springa från skolan:)

16 februari 2010 21:28  
Anonymous Tankar.... sa...

Ja, jag är också en beroendepersonlighet tyvärr.
Men att bli träningsberoende är inte helt ofarligt det heller...jag har varit det och det bland annat gjorde att jag stupade som h-vete in i väggen för 6 år sedan...Sen dess har min kropp inte klarat av träning ens =/
Well, det är bra jobbat att börja träna av dig och så länge du inte går till överdrift som jag så är det ju bara bra.

16 februari 2010 23:03  
Anonymous Anonym sa...

Anna, inte för att grusa din nyvunna träningsentusiasm, inte alls! MEN jag är böjd att hålla med "Tankar". Träning blir skadligt när det blir för mycket och kroppen inte tillåts vila. Jag vet. Jag är även jag en beroendepersonlighet och har kämpat mot min ortorexi länge. Vissa perioder är det bättre men då har jag ångest och sedan börjar jag träna hårt igen och då kommer det tillbaka, beroendet, snabbt som satan. Och sedan är jag inne i hjulet där kroppen strejkar men jag vill bara mer. Så. SKITBRA att du tränar men se upp med att tänka att det inte är skadligt. Du har redan nu bokat in dig på fyra pass på en vecka. Tre är lagom, fyra är bra. Men inte mer. Var försiktig om kroppen, okej?
Kram.

17 februari 2010 09:04  
Anonymous Anonym sa...

beroende av knivar? :/

17 februari 2010 13:57  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida