lördag 13 februari 2010

Annas nya Liv!


Jag vet att jag verkligen säger emot mig själv nu när jag säger att det känns så himla fantastiskt att ha det där lilla plastkortet i plånboken. Känna att jag inte längre behöver stå i ett hörn och hålla in magen, att jag faktiskt gör något åt det!
Nu är mitt första pass bokat så på måndag kommer jag få en nära döden upplevelse som tränaren så fint förklarade när jag var där igår.
Hon var bra, inte det minsta farlig. Jag kom dit, hängde över disken och sa att jag ville ta tag i det här nu. Sen flöt resten på och hon visade och sa vad jag skulle träna och hur och hon lovade att ingen skulle peka, skratta eller kalla mig tjock.
Det kändes tryggt.
Jag är glad att jag vågade gå dit. Man växer av att göra saker som skrämmer en. Så jag växte en smula igår, för jag va i ärlighetens namn livrädd.

Ni tipsade om att gå och träna med sin pojkvän. Men nej. Det här är mitt. Något jag vill göra själv, FÖR mig själv. Få komma iväg och känna att det är min tid. Bara min.
Emil har sina grejer och jag har mina, sen blir vi desto gladare när vi gör nått ihop. Jag tycker egentid är viktigt.
Dessutom vill jag svettas och ta i och känna mig duktig utan att han ser på.

Etiketter:

7 kommentarer:

Anonymous Jenni sa...

Du ger inspiration till oss andra! Och fin brosch du har!

13 februari 2010 13:07  
Anonymous Linda sa...

Vart någonstans tränar du ? :D Jag vill och jag ska men jag vågar inte. Jag tror att vi är rätt lika på den biten med att tro att alla kommer skratta och peka på en.

Jag har lovat mig själv allt för länge. Innan jul, efter nyår. När skolan drar igång. När jag har fyllt år. Nästa månad.. Hur gör jag för att börja ? :D

13 februari 2010 13:07  
Anonymous linna sa...

helt rätt anna....svettas ska man göra ifred, de kan du göra själv, känna att du akn utan har höra min kära broder och din man säga att nu gjorde du fel eller åååh orkade du bara så mycket=) hahah kan höra honom säga detta;) jag ha med precis börjat träna, igen. Göttt!!!!

13 februari 2010 13:41  
Anonymous Malin sa...

Heja!!!

13 februari 2010 15:14  
Anonymous Paulina sa...

Vad cool du är som ska träna själv trots att du är rädd för det. Jag lovar att det kommer gå hur bra som helst!
Men tänk på att det tar ett tag innan man ser resultat, så ge inte upp för att du inte tycker det händer något på utsidan! :D

13 februari 2010 18:19  
Anonymous Anonym sa...

Nu ska vi få hårda rumpor! YES!

13 februari 2010 22:56  
Anonymous Nina sa...

Jag håller med instruktören du träffade på gymmet, INGEN kommer att skratta, peka åt dig eller kalla dig tjock!! Är själv instruktör och det är en fantastisk ära att få hjälpa "gymfobiker" att hitta träningsglädje och "sin plats" på gymmet! Kom ihåg att instruktörerna finns till för att hjälpa och inspirera, de är där för DIN skull, om du tycker att någon beter sig dumt så säg till i receptionen, eller ta det med platschefen! Ser fram emot att få läsa om hur du upplevde ditt första pass! Om du är minsta lik mig och gillar att summera träningsmängden, se framstegen så finns det en jättebra träningssida som heter funbeat.se, där kan man registrera sin träning, skriva om hur duktig man va som faktiskt va där etc. Kan vara en god hjälp att sporra sig själv! Och du, glöm inte att ha kul! Lycka till!! *pepp*pepp* =D

15 februari 2010 10:11  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida