torsdag 22 december 2011

Anna och Vågen!


Jag äger ingen våg. Förstår inte riktigt meningen med det där att väga sig stup i kvarten. Är jag glad och nöjd så blir det bra har varit min strategi.
Men sen fick jag höra om vågen som mäter din kropps ålder. Min kontorsgranne har en sådan våg, som mäter procent fett, muskler, ben och hela köret.
Först får man fylla i sin längd och sin ålder, sen får man ställa sig på vågen och hålla i två handtag. Sen skickar den ut små elektroniska saker som mäter motstånd hit och dit (fattade inte riktigt hur det gick till)
Enligt den här jävla vågen är jag iallafall på gränsen till överviktig, 35 år gammal och på en skala mellan 1-10 i hur vältränad jag är, är jag en tvåa! (ett är sämst)
Tack och god jul för fan.

Men som motreaktion till den där vågen, tänker jag köra igång ordentligt med träningen igen 2012. Jag har ett bröllop att fixa, en karriär att sköta och hur mycket jag än försöker motbevisa det, så blir man hundra gånger mer effektiv om man går och tränar.
När jag är klar ska jag va en tia på den där vågen.
Sen ska jag slänga den i soporna.

/Varma hälsningar en 35 årig överviktig, otränad kvinna i tjugosjuårsåldern.

Etiketter:

5 kommentarer:

Anonymous Henrietta sa...

Hur kan den tycka att du är på gränsen till överviktig?! Jag tror att VÅGEN är på gränsen till överviktig, och så tar den ut sin frustration på andra.

22 december 2011 13:53  
Anonymous Linda sa...

Vad är det där för fantastisk våg!? En del dagar när jag vaknar känner jag mig som 90 undrar om vågen skulle hålla med :-)

22 december 2011 15:14  
Anonymous Anonym sa...

för att svara Linda; det låter som att det är en kroppsscanner som kommer från Tanita (Tanitascanner). Vanligt även på vårdcentraler och liknande inrättningar :)

23 december 2011 08:16  
Blogger AnnaMalin sa...

Oh my...Jag kommer aldrig att våga ställa mig på en sådan...Är allt för rädd för resultatet...:-)!!!

23 december 2011 12:19  
Blogger Cornelia sa...

Sånt där gör mig arg. Så länge du är nöjd och din kropp mår bra så är det väl skit sak samma hur du ser ut?! Inte ska en våg komma och prata en sånt massa strunt.

25 december 2011 13:08  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida