tisdag 4 oktober 2011

Anna och Julklapparna!
Kära läsare!
Jag skriver upp de beställningar ni gör i en lista och försöker beta av dom i tur ordning men det tar ändå en stund att hinna med alla.
Efter tre och ett halvt år som bloggare vet jag också att jul är en stressig tid i beställningssammanhang därför tänkte jag att vi skulle vara ute i god tid i år!

Så har ni funderat på att ge bort en teckning i julklapp så är det hög tid att beställa nu!
Ni mailar helt enkelt ett par bilder till a_ileby@hotmail.com, berättar vilken storlek ni vill ha (A4 kostar 800 och A3 kostar 1500) sen är det bara att vänta!

Och minns också, ju roligare beställning, desto snabbare går det haha!

2 kommentarer:

Anonymous angelica sa...

kära anna!
jag är mycket sugen på en liten bild till pojkvänsjulklapp. min fråga är om du ritar av foton exakt eller om du "ritar på fri hand"? kanske väljer man detta? en till fråga förresten, hur stora bör bilderna vara? ju större desto bättre förstår jag ju, men minsta användbara storleken? om jag hittar nån grym bild menar jag som bara finns på typ facebook. fråga nummer tre, får man något litet svar att ens mail kommit fram, så att man inte väntar helt vilset? :) sist: taaack för din underbara blogg!

5 oktober 2011 15:05  
Blogger Anna Ileby sa...

Det blir ganska exakt men lite ändringar kommer ju till kanske.
Ju större desto bättre, det är ju lättare att få det likt ju bättre bild det är såklart. MAila på a_ileby@hotmail.com och rör det beställningar så svarar jag alltid på mail ja!

5 oktober 2011 15:22  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida