fredag 30 september 2011

Anna Nyper sig i Armen!


När man drömt om något så länge man kan minnas, kan det ibland vara svårt att inse att det faktiskt förverkligats för man är mitt uppe i det.
Men jag fick ett långt sms härom dagen, från min bästa Emma, där det stod om hur lycklig jag borde vara, som får teckna på heltid, som har en lägenhet som glossiga tidningar vill göra hemma-hos-reportage i, som har en man som förstår hur vikigt allting är och låter mig rita medans han diskar och lagar mat, som ska åka till Stockholm och visa mina teckningar för modefolket, som ska gifta mig nästa år och får planera skor och girlanger precis hur mycket jag vill, som har turen att faktiskt vara den lyckligaste människan på jorden!

För så är det ju, jag drömde om precis allt det här och nu händer det!
Det är ju helt sjukt egentligen, men jag tog mig hit alldeles själv, jag gav mig inte när det gick trögt och jag skaffade aldrig en plan B eller la tecknandet på hyllan.
Jag sa, från dag ett, att teckningen är mitt liv, allt annat kommer som nummer två, oavsett vilket jobb jag än blir erbjuden kommer pennorna aldrig läggas undan.

Det är jag glad för nu.
För om en vecka åker jag till Stockholm, andas avgasluft, stress och ljuvlig karriär!

Etiketter:

9 kommentarer:

Blogger Karin E Jansson sa...

Och det är ju helt tack vare att du är så sanslöst bra!! Hurra för dig Anna!

30 september 2011 12:15  
Blogger Aprikos (fd. en alv) sa...

Jag tycker inte att det är sjukt och konstigt. Du är menad att teckna och så var det med det. Det är din önskan och strävan som tagit dig dit du är. För att inte tala om din begåvning. :)
Inuti finns alla verktygen man behöver!

30 september 2011 12:28  
Anonymous Art By Tina/Tina Axelsson sa...

Du är grym! Och värd varendaste liten bra grej som händer i ditt liv!

30 september 2011 15:59  
Blogger Mirijam Geyerhofer sa...

Så himla fint och du är så himla värd allt fint du får! Såklart!

2 oktober 2011 02:28  
Blogger fianathome sa...

Lycka till i storstaden! Du har slitit mycket ju - nu skörda! :)

2 oktober 2011 09:43  
Anonymous Jennie sa...

Vad glad man blir! Jag önskar att min dröm också går i uppfyllelse!! Stort grattis till dig!

3 oktober 2011 08:36  
Anonymous Carolina sa...

Guva sjukt.
Alltså, du har nyligen blivit egen och jobbar med det som varit din dröm, du ska åka till Stockholm nästa vecka för karriärsmöten och ska gifta dig nästa år.
Skriver du om mig..? Nej, det är bara sjukt likt MIN livssituation just nu.
Grattis till dig!
Grattis till mig!
;) haha livet är gott!

4 oktober 2011 21:19  
Anonymous sanna K sa...

Jag är så sjukt imponerad av att du kör all-out konstnärsbrud! Blonda helluggen, stora glasögonen, snygga diskret-sminket och till och med en rutig flanellskjorta! Älskar de :)

7 oktober 2011 10:49  
Anonymous Sanna K sa...

Galet snabb var jag på att skicka iväg min kommentar innan jag ens läst inlägget faktiskt. Pinsamt. Men jag satt i sån tokig entusiasm så det fanns inte riktigt tid eller koncentration nog för att sitta och läsa. Men nu har jag läst och min kommentar är lite annorlunda. Grattis för att du nått den punkten vi alla andra fortfarande strävar efter, att få känna den extrema självuppfyllelsen. Jag själv strävar efter att bli grafiker och just nu går det ganska bra. Har ingen uppdaterad portfolio på hemsidan men det finns tillräckligt med material för att få ett hum om vad jag tycker om. JHag mer bygger på en användarvänlig hemsida just nu, så de tar min tid. Kolla gärna www.sannak.se :)

8 oktober 2011 08:17  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida