lördag 24 september 2011

Fröken Dalsland!


Dalslands landskapsblomma är förgätmigej, "glöm mig ej". Därför fick min bästa Hille vara modell för fröken Dalsland för idag har hon hejdå-fest för om en vecka flyttar hon till Malmö.
Så himla tråkigt för mig att hon ska flytta, men jag får väl se till att hälsa på så ofta jag bara kan.

Här är hon iallafall, fröken Dalsland!

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Ragna sa...

Å Västmanland då va? Västmanland är alltid ett bortglömt landskap!

24 september 2011 17:21  
Anonymous Marre sa...

Hej Anna!
Jag trillade in på en annan blogg (http://annagrundberg.blogspot.com/), tjejen har kopierat ditt sätt att rita rakt av, hur känns det? Sticker det inte i ögonen? Jag hade tyckt att det var jättejobbigt ifall jag hade en väldigt utstuderad teknik och andra började rita exakt likadant.

25 september 2011 11:11  
Blogger Anna Ileby sa...

Marre - det var onekligen jäkligt likt och ja, det sticker lite i ögonen. Tråkigt att det ska va så men vad ska man göra?

25 september 2011 13:39  
Anonymous Anonym sa...

jag tittade in på hennes blogg med och visst man kan dra någon liten parallell men tycker absolut dem är mer olika än lika!! Tycker Anna ska ta det mer som en komplimang än som ett hot!!

25 september 2011 23:54  
Anonymous Anonym sa...

Konstigt att det sticker i dina ögon när du kopierar Liselotte Watkins på exakt samma sätt. Du kan väl inte säga att du kommit på din stil själv?! Även om du kanske utvecklat och förfinat och satt din egen prägel på bilderna så är det ju hennes stil det kommer ifrån i grunden, det har du ju själv sagt. Jag har inget emot att folk inspireras och tar efter saker de ser som de tycker om, jag tycker bara att det är naturligt att vilja likna/göra som någon man ser upp till och gillar. Men jag tycker det är väldigt småaktigt och korkat att göra en sak och sedan klaga på någon annan som gör exakt likadant! Tack för mig, hej! /Marie

26 september 2011 09:05  
Blogger Esteterier sa...

Härlig bild!

26 september 2011 11:35  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida