onsdag 14 september 2011

Fröken Västerbotten!


Den här gången stämmer faktiskt personen på bilden med landskapet! ("det är inte tjejen i filmen som skrivit brevet....")
Det här är Kitty, hon är pytteliten, pratar norrländska och är så himla himla söt att hon bara var tvungen att representera Västerbotten!
(äpplet vet jag inte riktigt hur det kom dit, men Västerbotten kändes väldigt "äppligt", eller så är jag bara UnderbaraClara-skadad)

Just nu har jag tusen bollar i luften, jag går från det ena jobbet direkt hem och tar tag i bloggen, mailar alla jag missat under dagens jobb, tecknar beställningar och försöker hinna klämma in en landskapsfröken!
Tur jag har en man som står för marktjänsten så jag kommer hem till nylagad mat och städad lägenhet! Vi är ett mycket ojämnställt par, fast åt andra hållet. Han gör allt och jag jobbar dygnet runt.

Men det är roligt och just nu känns det som allting går så himla bra!
Någongång runt den 7:e oktober kommer jag till Stockholm för att pussa Majken, leka med vänner och styra upp lite möten. Så om ni vill boka mig inför nått kul projekt, gör det nu!

Etiketter: ,

2 kommentarer:

Anonymous Tilda (Designokrati) sa...

Fantastisk teckning, igen! Jag lånade två av dina bilder för att länka till din blogg i helgen. Är det inte okej med dig kan du säga till så tar jag bort inlägget direkt. Men du är så himla bra att jag ville dela med mig.

14 september 2011 21:54  
Blogger Miss E sa...

Jag bara väntar på Gästrikland! Hihi, kan de bero på att jag kommer därifrån? (a)
Du är bara fantastisk Anna! ;)

14 september 2011 22:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida