torsdag 8 september 2011

Fröken Uppland!


Här kommer fröken Uppland, med cykel och Uppsala i bakgrunden!
Den här var nästan den jag såg fram emot mest att göra, bara för de har den finaste landskapsblomman av alla! Kungsängslilja.

Inatt drömde jag världens läskigaste dröm! Minns den sådär glasklart ni vet så det verkligen kändes som det var på riktigt!
Drömde att det var marknad här och jag såg någon jag inte ville se så jag gömde mig bakom ett tåg. Sen började tåget rulla och jag klamrade mig fast på utsidan.
Vi åkte över sådana där höga broar som är i New York, och jag hängde där påutsidan och jag minns att jag blundade allt jag orkade till och med i drömmen, för att slippa se hur långt det var ner!
Sen helt plötsligt satt jag längst fram på tågets utsida och vi stannade för broöppning (en smula ologiskt men så är det ibland) och istället för att bron öppnade sig uppåt, så öppnades den nedåt och jag såg rakt ner i den där avgrunden och hade ingenting att stå på, bara hålla så hårt jag bara kunde!

Jag va helt genomsvett när jag vaknade. En mycket talande dröm och jag vet precis vad den handlade om. Men det kan vi ta en annan gång.

För nu ska jag iväg på ett möte med en reklambyrå!

Etiketter: ,

7 kommentarer:

Blogger Karin E Jansson sa...

Läskig dröm, men mötet låter spännande! Lycka till!

8 september 2011 10:48  
Anonymous Jennie sa...

shit va collt! Duktig du är!! :)Have a nice day!

8 september 2011 12:39  
Anonymous Svägerskan sa...

Men, det där är ju inte jag?! ;-P

8 september 2011 14:43  
Blogger Malin sa...

Ännu en jättefin landskapsflicka! Jag är imponerad och en gnutta avundsjuk. :) Vill så gärna kunna teckna så som du gör. Men visst, försöker man inte så blir man inte bättre heller... Skulle inte du förresten kunna visa bilder på din arbetsgång när du tecknar? Det hade varit kul att se hur du gör. Typ, skissar du först, hur börjar du färglägga osv?

Lycka till på mötet. Låter som att det är något spännande på gång!

8 september 2011 15:03  
Blogger Aprikos (fd. en alv) sa...

Oooh, Uppland! Men du, den där blomman är rutig egentligen. :)

8 september 2011 15:35  
Blogger Annasofia sa...

drömmar är häftiga, vad vår hjärna kan! min fria tolkning av din dröm som du beskriver den är nya utmaningar och snabba vändningar. läskigt men det gäller som sagt bara att hålla i sig..

8 september 2011 20:53  
Anonymous Anonym sa...

Åh. Man hade ju inte bangat på att bli tecknad som Miss Uppland. (En bor ju i Uppsala) Spännande hur drömmen kommer spegla verkligheten. Jag håller tummarna!

10 september 2011 20:04  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida