tisdag 7 juni 2011

Annas Ateljé!


Just nu ser min ateljé ut såhär, för på lördag har jag min årliga utställning i Karlstad!
Detta innebär att jag sitter uppe på nätterna och målar, att jag inte har tid eller ork att plocka upp efter mig (det har jag aldrig annars heller i ärlighetens namn) och att allt är ett enda kreativt kaos. Jag Ä L S K A R det!
En del människor kan inte jobba i oreda. Jag kan inte jobba i.....reda!
Så när det ser ut såhär i ateljén trivs jag som bäst.
Madrassen ligger kvar från när Linn var här för två veckor sen, den har blivit lite fläckg sen jag målade en hylla gul och använde madrassen som underlag, men det är sånt som hör till tycker jag.
Inatt, runt ett tiden och jag fortfarande inte somnat, gick jag upp, satte mig på madrassen och tog fram mitt set med stämplar. Sen satt jag uppe i säkert två timmar och bara pysslade.

Åh min bästa bästa finaste ateljé!!

Utställningen är som vanligt i Ulvsby (ca en mil från Karlstad) och jag ställer ut i Ulvsbygårdet. Det finns gula skyltar där det står KRUT, följ dom så hittar ni. Det öppnar på lördag och jag TROR att det börjar vid elva, men jag har faktiskt inte stenkoll. Återkommer med det.
Välkomna!!

Etiketter: , , ,

4 kommentarer:

Anonymous Karin sa...

Tänkte precis fråga om du skulle vara med på Krut. Kanske ses vi där? Jag kan inte heller jobba i reda, man måste ju ha allt nära till hands(överst)!

7 juni 2011 23:09  
Blogger Katrin sa...

Men menar du att jag kommer missa detta när du äntligen ställer ut i stan! Är det öppet även söndag? Nä - det får bli att omprioritera...

8 juni 2011 07:47  
Anonymous Ämma sa...

Hm, kommer du att finnas på plats någon gång månde tro, så att man kan komma förbi och säga hej? Om man nu skulle lyckas intala sig själv att det inte är oöverkomligt stalker-igt och fånigt, haha.

9 juni 2011 22:21  
Anonymous Frida sa...

Hah! Håller fullständigt med, alla mina sängkläder är kroniskt färgskadade efter allt målande. Googlade lite och hittade din blogg via en artikel, som dessutom var väldigt perfekt för mig att läsa just nu! Kram Frida

15 juni 2011 17:42  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida