måndag 2 maj 2011

Anna Tänker Efter!


Idag var första dagen på mitt nya jobb som butikskommunikatör (samma sak som dekoratör eller visual merchandiser) Det kändes så himla roligt, tror att det kommer bli hur bra som helst!

Men det har fått mig att tänka efter, hur jag vill använda min tid och vad som är viktigast. Jag har fått väga för och nackdelar, känna ända längst in i maggropen vad det är jag vill hålla på med och vad det är jag aldrig aldrig vill sluta med.

Jag kommer prioritera om lite i livet. Men jag vet innerst inne vad jag brinner för, och det kommer jag aldrig någonsin ge upp, mitt skapande. Jag tänker bara avsätta ännu mer tid för det.
Jag älskar vägskäl i livet, det får en att stanna upp och ägna tid åt att tänka ut hur man vill ha sitt liv. Jag vet precis hur jag vill ha mitt.


Nu ska jag sova, mina vader efter en heldag springandes i burik. Det var ett tag sen sedan sist.

Etiketter:

8 kommentarer:

Anonymous veronica sa...

Visst är det skönt när man kommer fram till hur man vill leva sitt liv. Jag sitter just nu i vägskälet, fast med en stor fet röd stop-skylt åt alla håll.
Jag vet vad jag vill syssla med och det är samma som du jobbar med nu, butikskommunikatör. Jag gjorde det på mitt gamla jobb och jag kan sakna det så jag håller på att börja gråta. Just nu är jag chef i en klädbutik vilket också är roligt men jag går till jobbet med en klump i magen varje dag...å så ska det ju inte vara.

3 maj 2011 08:09  
Anonymous Art By Tina/Tina Axelsson sa...

Himla härligt att veta precis vad man vill i livet. Jag vet vad jag vill - men har inte klurat ut hur jag ska uppnå det.

3 maj 2011 09:29  
Blogger Amanda sa...

Kul med nytt jobb och kul att du får upp ögonen för hur du vill göra!

3 maj 2011 09:44  
Blogger danielolof sa...

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

3 maj 2011 19:21  
Blogger josefinbergman sa...

vart kommer din fina bikini ifrån?

4 maj 2011 11:43  
Blogger Anna Ileby sa...

Min bikini kommer från HM och är från förra året men det finns liknande på lindex inne nu!

4 maj 2011 20:12  
Anonymous Amanda sa...

ja det är verkligen tursamt att veta vad man vill göra. släpp inte det. själv är jag helt lost. vill skapa men är samtidigt rädd att släppa det "bra" jobbet, fast jag mår dåligt varje dag. Hur mycket kommer du jobba med det nya? deltid? heltid? jag börjar känna att det kanske räcker med deltid. det är ju bara så man kan få tid till allt man vill göra,,

5 maj 2011 21:30  
Anonymous Sofia sa...

Hej! Jag hittade till din blogg idag och är fullkomligt hänförd! Vilken talang du är! Vilken inspiration!! Jättefina bilder och så måste jag säga att du har en jättesnygg stil i såväl inredning som kläder och friss!

29 maj 2011 21:56  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida