söndag 1 maj 2011

Dagens Porträtt!


Min bästa kompis i hela världen ska ha avslutningskonsert från sin operautbildning ihop med sin kompis Freja. Jag fick det eminenta uppdraget att teckna deras plansch och här är resultatet.
Försökte få fram lite operakänsla och blev inspirerad av Mucha (som vanligt) en av mina absoluta favoritkonstnärer.


Igår hade vi grillkväll i vårt kollektiv. Det här är utan tvekan det bästa sättet att bo, man är aldrig ensam och det finns alltid någon redo att dricka kaffe i trädgården!
Vi bor alltså i ett hus med fyra lägenheter i. I ena lägenheten bor jag och Emil, i den andra lägenheten bor våra bästa kompisar Hille och Bysse (sen är det en tom lägenheten och en där det bor en tant som man aldrig ser)
Utanför har vi stor gräsmatta där Allis kan springa runt och i huset bredvid bor världens bästa Emma och hennes Jonas, så ja, det är det bästa kollektivet som finns!

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Lånetid sa...

Åh Mucha! Jag såg direkt att det var honom du efterliknade när bilden kom upp, det absolut finaste som finns! Jag har en bok om honom med många bilder i, och när de hade en utställning om honom på Dansmuséet här i Stockholm var jag där och fick se bilderna i naturlig storlek. Jag ville ha alla! Det finns tydligen plancher att beställa i naturlig storlek, tänk att äga en sådan... Om du får en beställning av mig någon gång kommer den helt klart att vara i Muchastuk!

1 maj 2011 15:41  
Blogger Olga sa...

Jättefin. Bara en liten sak, det ser ut som hon i den blåa klänningen har två vänsterhänder. :)

1 maj 2011 17:30  
Anonymous Hanna sa...

Precis som Lånetid säger, Mucha var det första jag tänkte när jag såg bilden. Jag älskar hans paneler! Du tecknar håret på samma sätt som han gjorde. Jättesnyggt!

23 augusti 2011 13:37  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida