onsdag 27 april 2011

Dagens Tatuering! (plus lite annat tatueringstjafs)


Idag fick jag äntligen göra en pinuppa, mitt favoritmotiv inom tatuerandet!
Såhär blev resultatet!


Jag får hemskt mycket mail om tatueringar så jag tänkte dra lite kort om tatuerandet här så behöver ni inte maila och fråga:
- Studion jag jobbar på ligger i Värnamo, jag kan inte tatuera någon annanstans än på plats i studion så att hoppas på att jag kommer till din stad och tatuerar är ganska lönlöst tyvärr.
- Jag tecknar inte tatueringar åt andra tatuerare, så om du vill ha en tatuering av mig så får du ta dig till Värnamo, annars får du be en tatuerare i din stad att teckna åt dig.
- Jag kan inte ge prisexempel på vad just din tatuering kommer kosta, men minimipriset hos oss är 500 kr. Det gäller alla små tatueringar, små texter och sånt där.
- Jag kan täcka över gamla tatueringar men det är alltid lättare om du kommer in i studion och visar upp vad det är och kommer in med ideér på hur du vill göra om den.
- Jag kommer börja mitt nya jobb på mio på tisdag så efter det kommer jag bara vara i studion onsdagar och fredagar mellan 12-19.
- Jag tar inte emot bokningar på mailen så om du vill boka tid är mitt tips att söka upp hell yeah tattoo på facebook, kolla upp numret och ringa oss (jag kan inte numret i huvudet tyvärr)
- Jag är fortfarande bara lärling, så jag kan inte utföra mirakeltatueringar än, men jag gör mitt bästa!
- Jag tatuerar ingen under 18 år, oavsett om du har målsmans tillstånd eller inte!

Hoppas det var lite svar på grundfrågorna iallafall, undrar du nått mer om just tatueringar rekomenderar jag att du ringer studion (de dagar jag är där) eller om det är nått särskilt du vill, så maila!

Etiketter:

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida