lördag 23 oktober 2010

Anna tar Steget!
Igår fyllde vi i lite färg i pinup tatueringen, dock långt ifrån färdig än och ser mest svullen och läskig ut på den här bilden. Men ändå. Ni förstår principen.

Igår spöade jag hela tatueringsgänget i bowling! Det är konstigt att vara ute ihop med folk som är tatuerade från topp till tå, man blir bemött på ett helt annat sätt, folk tittar snett och tycker att vi är världens freaks. Killar vill slåss och visa sig häftiga och folk behandlar en som om man vore kriminell.
Igår fick vi inte ens köpa öl av bartendern.
Men jag antar att det bara är att vänja sig, JAG är ju inte så farligt tatuerad, men ändå.
Känns konstigt att man skulle bli någon annan bara för att man får lite färg på kroppen, men det är väl som det är.
VI hade iallafall himla roligt och jag är glad att jag får vara med i den lilla färgglada tatueringsfamiljen! Sen får folk tycka vad de vill.


Igår gick jag som vanligt och kollade på bebiskläder (det är min hemliga hobby) men jag har aldrig någonsin fallit för frestelsen att köpa nått eftersom jag inte har någon bulle i ugnen och inte är direkt på gång att ha det heller.
Men igår föll jag handlöst, vem kan motstå en body i storlek 56 med kanlebullar på?!
Inte jag iallafall!
Emil suckade mest när jag visade den, får väl ha den på Allis om inte annat.
Världens sötaste lilla klädesplagg! (bodyn kommer från Lindex)

Etiketter:

11 kommentarer:

Anonymous annett sa...

Men gud!=)Jag förstår att du köpte den, den är ju helt underbar! Var har du hittat den?

23 oktober 2010 13:49  
Anonymous Helén :) sa...

Jag fick en precis likadan body av min kusin&hans tjej. Helt oemotstånlig!

23 oktober 2010 15:12  
Anonymous Anonym sa...

När ska ni skaffa barn då? :D

23 oktober 2010 16:59  
Anonymous Anonym sa...

Men gud sån underbar body! Den ska jag också leta efter och köpa! Trots att jag heller inte har någon bulle i ugnen....

23 oktober 2010 19:41  
Anonymous erka sa...

gav en sådan åt agnes idag! så fin!

23 oktober 2010 20:22  
Anonymous Hanna sa...

Hej! Kika gärna in på min blogg och spana in min höstoutfit, senaste fotoprojekt och lite annat smått och gott. http://wordsbyme.se är adressen. Trevlig kväll!

23 oktober 2010 21:22  
Blogger Mirijam sa...

Jag vet hur det känns, min kille är ju heltatuerad och jag har en arm. Alla hans kompisar är fullgaddade också men jag har aldrig varit med om att folk ska slåss, var i hela världen bor du egentligen? :)

24 oktober 2010 00:06  
Anonymous Maria sa...

Haha, det var precis så det började för oss. Jag köpte några babyplagg jag bara INTE kunde motstå och så softade jag upp min sambo lite i taget för idén att skaffa barn. Idag har vi en liten EMIL på 7.5 månad och han är det bästa som någonsin hänt oss! Man tror man vet hur det är att bli förälder, men sedan när man verkligen blir det så kan man inte förstå hur man kan älska en liten varelse så mycket, så mycket att hjärtat inte får plats i bröstet.

Lycka till med inskolningen av din Emil... hehe.

PS Jag har också köpt den där bullbodyn, helt underbar!

24 oktober 2010 10:33  
Blogger Barasara sa...

Anna! Du måste slå dina påsar samman med den här snubben: http://www.personligalmanacka.se/ Jag skulle älska en almanacka med ditt motiv. (Har mailat honom och tipsat om dig också!)

24 oktober 2010 10:48  
Anonymous Pyngve sa...

Javisst är den helt underbar den där bodyn! Den finaste koolaste bodyn som finns! Jag fick den i present till min lilla son Teo, nu 5 månader. Passar så bra för kanelbullar var min stora craving när jag väntade honom. Han är den sötaste bullen ever, särskilt med bodyn på ;)
Och jag förstår dig precis att du köpte plagget, så gjorde jag själv för 4 år sen när jag såg en body med retro-monster på, också på lindex, och då hade jag inte en tanke på att skaffa barn. Men tyckte också att den var för söt för att motstå och därför är det extra roligt när ens son bär det plagget nu.

24 oktober 2010 16:20  
Blogger Anna Andersson sa...

Helt enig, bodyn är underbar. Köpte två bodyer till min dotter (på Lindex) i sommras. En med kanelbullar och en rosa med gröna prinsesstårtor (men då med kort ärm). SÖTT!!

Bild från i sommras: http://2.bp.blogspot.com/_FxNcSnUrCiM/TAVhhbpx7aI/AAAAAAAALLE/2cu8OZ_35PM/s1600/010620101898-002.jpg

24 oktober 2010 22:34  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida