söndag 26 september 2010

Anna och Loppisen!


Jag och Emil har varit på loppisrunda i Vrigstad (bästa loppisstället på jorden!)
Vi va på jakt efter en världskarta, en lampa och fyra stolar. Vi kom hem med en stringhylla, hyllpapper och sex äggkoppar.
Men men, det är inte fy skam det heller!

Hyllpappret ska jag ha i vår nya lägenhet som har gå-in-skafferi (med rutigt golv bör tilläggas) och jag har letat som en tok efter just det här pappret! Äppelnörd som jag är!

Äggkopparna var så himla fina så jag KUNDE bara inte gå förbi, jag tänkte ha värmeljus i dom.

Stringhyllan är perfekt eftersom vi tänkte bygga en helvägg med stringhyllor i nya lägenheten (svarta i vardagsrummet och vita i ateljén) fick den för 2000 kr vilket är ett riktigt fynd!
Vill flytta nu nu nu!

Håll koll på bloggen senare idag, vi säljer en massa av vårt fina porslin, våra skåp svämmar nämligen över. Auktionerna kommer upp om en stund!

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

När flyttar ni?

26 september 2010 16:49  
Blogger Anna Ileby sa...

Vi flyttar om en månad!

26 september 2010 18:12  
Blogger Lina sa...

Hej!
Stringhyllan var verkligen ett fynd! Jag såg att du ville ha en gul bumling och jag såg en i en antikbutik som jag besökte idag, dock ligger den i Borås. Göta Antik (hemsida finns; http://www.gotaantikochdesign.se/index.htm). Det var någon repa på den och den kostade 1800:-. Butiken drivs av världens gulligaste dam och hennes man. Det brukar aldrig vara några problem att reservera varor. Plus att dom har hur mycket fint som helst till rimliga priser och med bra kvalité.

26 september 2010 20:33  
Anonymous ordpolis sa...

VriGstad! Inte Vrick...............

26 september 2010 21:17  
Blogger Amanda sa...

Åh så himla fina saker! Jag gillar också vrickstad, På pricken röd är det bästa jag vet, synd att jag inte bor så nära längre... Stringhyllan var verkligen ett fynd! Ska bli så kul att se bilder på lägenheten sen!

26 september 2010 21:22  
Anonymous kajsa sa...

Jag är nog den enda i hela världen som inte är superförtjust i stringhyllorna. Vet inte vad det är men den tilltalar inte mig. Dock vill jag ha någon fin, annorlunda hylla på väggen ovanför vår soffas i nya lägenheten. Vete fan vart man ska hitta det. Loppis i sthlm existerar ju liksom inte..

28 september 2010 20:31  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida