fredag 13 augusti 2010

Anna och Frågorna!


Jag är en dålig bloggerska på det sättet att jag är VÄRDELÖS på att svara på kommentarer! Det är väldigt dåligt av mig med tanke på att ni är så himla fina i era kommentarer till mig.
Men nu ska jag sätta mig i en bil i fyra timmar och sen avsluta kvällen med min fina fina familj hemma i Karlstad, så under tiden kan ni fråga PRECIS vad ni vill så lovar jag att svara imorgon!
Vad tror ni om det?

Fråga på nu så hörs vi imorgon!
Ni är världens bästa läsare, verkligen. Så tack.

Etiketter:

17 kommentarer:

Anonymous Naive sa...

Jag har inga frågor sådär på direkten, men ville bara säga att du är en stor inspiration och jag önskar att jag kunde rita/måla/illustrera lika bra som du. Keep up the good work!

13 augusti 2010 10:26  
Anonymous Anonym sa...

Vad är det mest pinsamma / galna / roliga du varit med om?
Av allt du skapat, vad är du mest nöjd över?


Mia

13 augusti 2010 10:54  
Anonymous Johanna sa...

Hej Anna! Du är hur duktig som helst och jag inspireras otroligt mycket av dig! Jag har en del frågor:

Jag skulle vilja satsa på konsten, har gått ut gymnasiet nu och tittar runt lite på konstskolor. Vilken skulle du rekommendera?

Vad har du för tips om man ska börja etablera sig som en konstnär?

Och sen skulle jag gärna vilja att du visar fler teckningar från när du var yngre (du visade några förrut och det var verkligen otroligt roligt att se!).

Kämpa på! Jag tror på dig!

13 augusti 2010 11:19  
Anonymous Jennie sa...

Hej Anna!

Jag undrar vad dina planer för framtiden är, jobbmässigt?

Hur gick det med illustratörsjobbet du sökte? Jag trodde det var det spåret du var inne på men helt plötsligt nämnde du något om ett möte med en tatuerare... Tänker du lägga illustratörsyrket på hyllan och försöka bli lärling nu istället?

Kommer du att söka till Konstfack, HDK eller Beckmans igen?

Gillar din blogg urmycket!

13 augusti 2010 12:11  
Anonymous Anonym sa...

undrar hur du gjorde med tyget du satte upp på vägen i ditt vardagsrum? det sitter så snyggt och rakt, hade du tyngder i sömmen elr? jag är lite handikkappad när det gäller "fixa själv" hemma... tack för en härlig blogg!!!

13 augusti 2010 14:40  
Anonymous johanna sa...

Hur går det med träningen förresten? har du gått ner någonting i vikt?

13 augusti 2010 16:25  
Anonymous Elin sa...

Vad brukar du vanligtvis få för uppdrag som illustratör/konstnär? Du skriver ju ibland att du jobbar på grejer och man blir ju nyfiken!

Och sen undrar jag hur man gör när man bestämmer priser på typ tavlor och illustrationer? Bara satt hur som, eller är det med noga eftertanke, eller "bara för att det ska vara så i konstvärlden"?

13 augusti 2010 17:31  
Anonymous johanna sa...

Jag tänkte bara höra om du har tips på någon härlig loppis som ligger i närheten av Östergötlandstrakterna? Du har för övrigt en jättehärlig blogg! Kramkram.

13 augusti 2010 17:48  
Anonymous amanda sa...

Vad är det för vit färg du använder till dina highlights i dina bilder? blir himla fräckt tycker jag :)

13 augusti 2010 18:07  
Anonymous anna sa...

Hej! Anna heter jag och var bara tvungen att ge dig en kommentar ang, när du fick beskedet om att du inte fått plats på konstfack:

Hej hej anna. Jag sitter i lite samma situation även om jag inte har sju år på nacken. Men mitt råd är att du tänker över om det verkligen är konstfack som är skolan för dig? Jag träffar dagligen människor som satsar på konstfack, och det är läskigt ofta som de egentligen vill gå där för att det är känt och har gott rykte. Men vad vet du egentligen om utbildningen? Hur den är uppbyggd osv? En av anledningarna till att konstfack är så svår att komma in på är att den ligger i stockholm och därför har oerhört många sökande. Men kollar man bara utanför storstan finns det många lika kompleterande (om inte mera) utbildningar inom illustration och grafisk design. Dessutom tycker jag att du kan ta dig en funderare om du verkligen vill gå illustration? Det finns en massa massa design/illustration kombos, som gör att ditt framtida yrke blir mera brett och leder till mera jobb. Man kan verkligen inte bortse från att det måste löna sig också. Allt detta har du säkert redan tänk på, men det jag tycker, är att om du verkligen vill bli illustratör, så är du beredd att kanske flytta till en annan stad eller gå en icke så känd skola för att komma till det målet. Bara för att man inte kommer in på konstfack betyder INTE INTE att man inte är duktig eller kompetent, det betyder att man inte passar in i den kullen. Men jag vet, fan vad det bränns när man lägger ner sin själ, hälsa och välmående och det endå inte går. Men ge inte upp, och lycka till:) Det var allt!

13 augusti 2010 20:21  
Blogger Amanda sa...

Det här är inte en fråga, men denna blogg: http://randigatraden.blogspot.com/
Har fina tygväskor till salu, bland annat en sån i banantyg som du har! Tänkte om du ville kolla in det!

Sen mina frågor:
Vilken är din:
Bästa färg, bästa tröja, bästa frukt, bästa låt och bästa skor?

Tack för en fin blogg!

13 augusti 2010 20:30  
Blogger Anna Andersson sa...

Vad tycker du är roligast att teckna/måla? Vad inspirerar dig när du väljer dina motiv?

Tack för en fin blogg :)

13 augusti 2010 23:02  
Blogger amanda sa...

Har du något drömjobb/uppdrag som du hoppas kunna utföra iframtiden?

Tack så mkt för din blogg, du är en riktig inspiration!

14 augusti 2010 08:50  
Anonymous Therese sa...

Vad jobbar Emil med? (har fått för mig att han är snickare, men jag kanske har hittat på det i mitt lilla huvud) Hur mycket längtar du till att få bo i Värmland igen? Skulle Emil också vilja bo där? Om du fick träffa vem som helst i hela världen, död som levande, vem skulle det vara?

14 augusti 2010 10:16  
Anonymous Anonym sa...

Hur var du när du gick i gymnasiet? Vad är du rädd för?
Vem är din största idol? Om du fick önska en sak i hela världen, vad skulle du önska? Vilka bloggar läser du om du läser några? Vad ville du bli när du var liten?

Amanda

14 augusti 2010 17:08  
Anonymous Jo sa...

Hej Anna!

Ingen fråga som är direkt relaterad till dig som fantastisk konstnär (!) utan snarare till dig som kunnig värnamobo. Jag flyttar in på folkhöskolan nästa vecka för att läsa textilakademin, men nu är jag på jakt efter ett gym/träningscenter i närheten. Minns att du skrev att du också blivit den du inte trodde du var, en gymmänniska, och tänkte att du kanske hade lite tips? Finns det något ställe med spinningpass är det bara ett stooort plus i kanten!

Ha en fin sommar och fortsätt vara himla himla inspirerande!

/ Jo

15 augusti 2010 12:29  
Blogger Anna Ileby sa...

Jo - åh ska du gå textil! Där gick jag förra året och du kommer ÄLSKA det! Folkhögskolan har ett eget gym som inte kostar nått alls knappt, där finns det spinningcyklar och sånt. Men om du vill ha riktiga ledarledda pass så är nordicclub det bästa, det ligger jättenära men kostar nästan 500 kr i månaden

15 augusti 2010 12:59  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida