onsdag 14 april 2010

Anna om Inspirationen!


Ingenting jag tecknar blir bra.
Jag har tecknat fyra teckningar idag och alla ligger i papperskorgen nu.
Jag vill så gärna teckna så ni får något nytt att titta på här på bloggen men ibland GÅR det bara inte! Hur jag än försöker så är det som att hjärnan för en stund helt plötsligt raderat hur man gör när man tecknar.
Väldigt frustrerande.
VÄLDIGT.

Min hjärna är helt slut.
Jag har gjort arbetsprover sen i januari. Konstant.
Är inte klar ännu, Beckmans prover ligger här och blänger på mig med sin uppmanande du-måste-teckna-nu-om-du-vill-lyckas-i-livet-blick.
Jag orkar inte.
Jag orkar inte se skiten.
Jag vill så gärna komma in, så gärna att det bara låser sig.
Som att bli så glad så man blir ledsen eller älska någon så mycket att man bara vill nypa personen hårt hårt.
Kan ni känna så någon gång?

Jag är trött.
Hela mitt väsen är trött.
Jag behöver stanna upp en stund och andas, känna att det är vår som alla normala människor gör.
inte tänka på något annat.
Bara en stund.

Etiketter:

13 kommentarer:

Anonymous Elin sa...

Känner igen mig i mycket (som vanligt! :)) Och det där med att vara så glad som man blir ledsen eller älska så mycket så man vill nypas är jag precis likadan.

Tack för en härlig blogg som inspirerar till tusen!

Tycker du är superproduktiv jämt så nog kan du unna dig en paus ibland. Det blir ju ändå inge bra när man pressar sig för mycket när man tecknar. Men lite press skadar ju aldrig för min del för att jag ska få något gjort...

14 april 2010 19:53  
Blogger Moa - En magisk purt... sa...

Åh, ja jag känner igen mig! Jag lyckas sällan slappna av. Men jag har inga arbetsprover att ta hand om jag bara tycker att det är svårt att vila tyvärr. Men jag övar.

Kanske skulle det hjälpa dig att vila någon dag och sedan ta itu med det med lite ny energi. Om man inte vilar tömmer man ju sig på all energi.

Massa kramar till dig!

14 april 2010 19:57  
Blogger Alexandra Alexandersson sa...

Känner igen det där. Har känt exakt likadant flera dagar nu. Men.. det går oftast över! :) Det svåraste är bara att släppa pressen på sig själv och påminna sig om att man faktiskt VILL teckna för att det är så jäkla roligt, och att man vill komma in på skolorna för att få göra något roligt... inte för lönen(ska gudarna veta) eller berömmelsen(ja vilken) eller "statusen"(ha!).. oxh är det itne roligt längre så behöver man påminna sig själv om varför man faktiskt gör det... annars kan det kvitta :)

14 april 2010 19:58  
Blogger PAGNES sa...

man måste tillåta sig själv att rita fult för att komma på nytt och utvecklas - tror jag! fyll papperskorgen bara och kämpa vidare med arbetsproverna!

14 april 2010 20:06  
Anonymous Anonym sa...

har följt din blogg ett tag nu och tycker du målar helt fantastiskt. För oss som inte är så insatta men intresserade skulle det vara roligt att veta hur det går till med arbetsproverna till dina skolor. Får du en lista med olika tekniker du ska göra eller är det bara ett visst antal du ska skicka in? Bra att veta om man själv skulle våga söka. Som sagt du är fantastisk och jag är säker på att du kommer att lyckas oavsett hur det går med skolorna.

14 april 2010 20:26  
Blogger Amanda sa...

Åh jag förstår vad du menar. Ta en dag där du bara njuter av våren! Det kanske hjälper! Kramar!

14 april 2010 20:54  
Blogger PAGNES sa...

anonym: gå in på skolornas hemsidor och ladda ner instruktionerna för arbetsprover vettja! t.ex. beckmans, konstfack, berghs...

15 april 2010 07:05  
Anonymous Emelie sa...

Jag känner inte igen mig i det du säger riktigt, däremot känner jag igen mig i den feta bruden på bilden! Hon skulle ha varit mörkhårig bara så hade det varit jag på pricken!

15 april 2010 12:48  
Anonymous Anonym sa...

Håller med vad en av föregående sagt, att man måste göra fula saker ibland. Allt kan inte alltid vara fint.
Ett tips jag hade till en kompis som fastnat i sitt låtskrivande och tappat lusten att göra nåt för allt blev skit, var att med flit skapa det hiskligaste han kunde komma på. Alltså att med vilja förstöra så att säga. För då släpper det kritiska inre ögat och man kan tycka det är rentav roligt att producera skit. Och rätt vad det är så har man lurat sig själv o är på rätt spår igen =0)
/Malin

15 april 2010 14:29  
Anonymous fashionhaggan sa...

du får komma till gbg så kan jag pigga upp dig med lite historier om min nya vardag...så kan vi dricka champagne och prova några av mina 500 skor. Kram! ps. du är världsbäst på att teckna, glöm aldrig bort det!

15 april 2010 22:00  
Anonymous erica sa...

Hejsan!

Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit
utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.
MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

KRAM/ Erica

15 april 2010 22:44  
Anonymous Caroline sa...

Vet hur det känns, jag är likadan, fast när det kommer till skrivandet.
Jag såg din avritning utav niotillfem, den var så fasligt fin tyckte jag, så jag tror det kommer gå galant med Beckmansproverna.
Lycka till.

16 april 2010 18:53  
Anonymous Joe sa...

Åh arbetsprover är ett sant elände!
Jag muntrade upp mig häromdagen genom att gå in på konsum och låtsades att jag var liten igen och fick lov att välja precis vilket godis jag ville, och att farbror csn betalade.

20 april 2010 13:14  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida