måndag 18 januari 2010

Gå fort och skratta mycket så syns det inte att du är Ful!


Jag har gjort mitt bästa för att sminka över mitt stackars ansikte (som bränner som om jag stoppat huvudet i ugnen ungefär) det hjälpte inget vidare men om jag går fort så syns det inte iallafall. Jag är dock rund som en boll i ansiktet fortfarande även om svullnaden gått ner avsevärt. Om man kollar noga på bilden så ser man att hela ansiktet är likson skrovligt. Fy.

Jag är hemma från praktiken idag också men ska ge mig in till Stockholm en sväng i eftermiddag och se hur det går. Är så himla trött och blev ännu tröttare av all medicin. Igår sov jag nog 17 timmar på ett dygn.
Nu sushi och sen träffa Rebecca. Om ni ser mig på stan idag kan ni väl bortse från min tjocka pancake i ansiktet och bullkinderna? Schysst.

Etiketter:

2 kommentarer:

Anonymous Therese sa...

Åh Anna, du är lika söt som alltid.

18 januari 2010 14:48  
Blogger Make Me Up sa...

hoppas du kryar på dig snart! Har också haft nässelutslag av en allergisk reaktion en gång- inte något jag behöver uppleva igen!

Här kommer en utmaning om du vill ha när inspirationen tryter. Rita en superhjältinna i serietidningsstil. Din alldeles egna superhjältinna. Kanske har hon kvinnliga kurvor och rosaprickiga långkalsonger. Eller kanske raketben och magiska händer som kan trolla fram fina blommor och kärleksbrev till alla som är ledsna. Det kanske till och med blir en seriestrip utav det =0)

kramar!

18 januari 2010 22:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida