fredag 15 januari 2010

Anna och Ansiktet!


Igår mådde jag skumt hela dagen, va yr och mådde illa.
Imorse mådde jag bättre men när jag gick upp och duschade och skulle torka ansiktet kändes det som handduken va ett rivjärn!

Kollade i spegeln och upptäcker att stora delar av ansiktet är rödflammigt, fullt med små röda prickar. Ser ut som psoriasis ungefär! Hela näsan, upp i pannan och ut över ena tinningen.
Snyggt.

Jag har antagligen fått en allergisk reaktion, kanske på klorinet eller på kloret i bubbelpoolen jag badade i för några dagar sen.
Har haft såhär en gång förut och det va också efter den där bubbelpoolen så jag vet inte om det hänger ihop. Annars är jag väl allergisk mot Stockholm helt enkelt.

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Hanna sa...

Hej Anna! Jag var på klassresa i Stockholm vid denhär tiden på året för ett år sedan, och råkade ut för exakt samma sak! Slutade med att jag inte kunde vistas utomhus eftersom min hud var så porös att det smärtade så jag skrek om jag tvingade ut den i vinterkylan! Hoppas verkligen att det inte är något sånt du råkat ut för, jag hade ju turen att få åka hem efter 2 veckor :P

Många kramar Hanna!
bristpafantasi.blogg.se

15 januari 2010 12:38  
Anonymous Anonym sa...

Hej Anna!
Jag har råkat ut för det precis samma här om dagen och jag befinner mig ända nere i skåne. Vet du vad jg tror det är? Kylan! Big time!
Hoppas det försvinner snart.
/Andrea

15 januari 2010 23:52  
Anonymous Anna sa...

Usch, det låter jobbigt. Men som tröst kan jag berätta att teckningen var helt underbar.

17 januari 2010 09:48  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida