onsdag 11 februari 2009

Anna och Underhållningen!


Efter jobbet fick jag följa med Helena på loppisrunda, min första i nya staden!
Det va mycket skabbigt (vem vill köpa begagnade nylonstrumpbyxor?) och mycket som luktade gammal farbror. Men mitt under röran gömde sig dessa ljuvliga adidas skor! (blir väl skottpengar på mig nu när jag nämner andra skor men ibland måste man!)
Dom är nästan oanvända och så himla retrofina!
Jag fick punga ut tre tior så det va inte så mycket att bråka om.

Tänkte köpa ett fat med en fisk på till min ömma moder som fyller år idag, men jag tänkte att lite roligare ska hon väl ha så hon fick min papier maché dansös istället.

Tack tack TACk snälla Helena för att du tog ut bland folk! Du förstår inte hur mycket det betyder!
Tack!

Etiketter:

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Anna,
I egenskap av Leg.Baglady och ekorre av rang, meddelas vänligt men bestämt att nöjet var helt på min sida!
Men visst är det så, att två av världens mysterium göms här:
1) Lilla mysteriet: Vem i hela friden är det som lämnar iväg strumpbyxor till Second Hand? (Okej då, de åker ned i en påse när man rensar garderoben, och sedan lämnar man hela rasket till Second Hand och funderar inte mera över det hela så mycket! Case closed!)
2) Stora mysteriet: Vem i hela friden på Second Hand-butiken plockar upp dessa ur påsen, studerar dem och funderar över prislappen! - istället för att tippa dem direkt i containern?? Detta är fortfarande helt oförklarligt. För att bara inte tala om det absolut helt obegripliga om de eventuellt skulle bli sålda!! Vem köper??)

Grattis till dojjorna förresten - coola ju! Själv är jag löjligt nöjd över min vackra fotoram á la 40-tal med vackert tunnt välvt glas! 10:- fattigare men oj så fint mitt favoritfoto blev i den vackra ramen!

/ Helena

11 februari 2009 22:10  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida