tisdag 10 februari 2009

Anna och Ensamheten!


Jobbet är verkligen hur kul som helst, jag gör nästan hoppsasteg dit på morgonen. Alla är supertrevliga och man känner sig aldrig utanför eller förbisedd. Dessutom får man ju omge sig med skor hela dagarna vilket inte kan va annat än trevligt.

Men sen blir klockan fem och man ska gå hem.
Då inser man plötsligt hur sjukt ensamt det är att va i en stad där man inte känner nån. Jag kan inte ringa nån, jag kan inte prata om onödiga saker med nån, jag kan inte bara få umgås lite utan att det ska vara nått märkvärdigt med nån.
Så jag sitter där, med hörlurarna på och väntar på bussen, går hem två kilometer i mörkret och kommer hem till en lägenhet som är lika tom och tyst den.

Jag ska inte klaga, jag är mer än nöjd med att va i Varberg, ha mitt absoluta drömjobb och få bo i en fin lägenhet.
Jag skulle bara ge nästan vad som helst för att få fika med någon som känner mig.

Etiketter:

5 kommentarer:

Anonymous Annie sa...

Rackans att man inte bor i Varberg då! I så fall hade jag gärna tagit en fika med dig! Säg till när du kommer till Växjö.

10 februari 2009 20:37  
Blogger Emmasvärld sa...

Jag hade gärnat också tagit en fika med dig! Vi hade nog blivit bra kompisar.
Själv sitter man ensam i Sthlm...

10 februari 2009 21:00  
Anonymous Marthe sa...

Det blir nok en dårlig erstatning for å være omgitt av venner, men jeg har lest bloggen din i lange tider og måtte bare si at du er utrolig flink. Du imponerer meg daglig, og jeg er glad på dine vegne for dine nye og velfortjente jobb. Jeg er ikke i tvil om at du snart kommer til å ha gode venner i Varberg også. Tusen takk for daglig inspirasjon.

Marthe :-)

11 februari 2009 08:32  
Anonymous T. sa...

anna jag är så jäkla stolt över dig, även att jag inte känner dig! det är helt sjukt hur förälskad man kan vara i någons teckningar. Anna du målar så fint så det finns inte.

Jag hoppas att du hittar massa roliga människor i v-berg, annars kan du ju alltid sätta upp lappar! Anna söker kompis! ;D

11 februari 2009 10:52  
Anonymous Hanna BB sa...

Jag vill väldigt gärna lära känna dig! :-)

13 februari 2009 22:04  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida