torsdag 11 december 2008

Annas Favoriter!

Just nu är detta mina favoritsaker i mitt hem. De liksom gör det till mitt och jag har en tendens att omge mig med små tillsynes onödiga saker men som jag älskar! Ett vitt, minimalistiskt hem skulle jag inte överleva en dag i!

(glöm inte frågorna nu bara för att jag uppdaterar!)


Mitt flygande får som jag fått av mamma en gång för tusen år sen. Han flyger med mig var jag än flyttar och just nu flyger han ovanför min säng.Andy Warhols soppburkar. Limited Edition och jag ÄLSKAR dom! Det första jag packar upp när jag flyttar någonstans.Mina lampetter jag fick av mina tre fastrar i inflyttningspresent. Dom ger hela lägenheten ett trevligt ljus och är så himla söta.Mitt kylskåp! Det ser ut som ett litet 50-tals kylskåp och det står dessutom candy på det. Det är täckt av kärleksbrev också, bättre än så kan det väl knappast bli?Min Frida Kahlo-kylskåpsmagnet! Hon är så himla ful att jag måste älska henne, dessutom är idén att göra kända konstnärer som kylskåpsmagneter fantastiskt (när jag köpte henne fanns Monet också haha)

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous svägerskan sa...

hahaha, jag dör, din kylskåpsmagnet är BÄÄÄST! fult är fint.

vad glad jag blev! TAAACK så mycket (kommentaren)! kändes lite smånervöst innan, men nu känns det lugnt! :-)
himla roligt att du gillade bakar-bilden och hundarna som slåss bäst, för det gör mattias också! han bara: "haha, preciiis som mig!!" :D

jo men visst, du skryter om att du är släkt med mig, och jag skryter om att jag är släkt med dig. win win situation. ;-)

huggs. många.

11 december 2008 19:10  
Anonymous Linnea Borgcrantz sa...

Jättefina bilder! Jag ska rekommendera din blogg och hemsida till en av mina komisar som funderar på att läsa vidare på konsthögskola :) Ta hand om dig!

11 december 2008 19:23  
Anonymous svägerskan again sa...

(och du, jag har INTE glömt mops-bilden! bara så du vet! ;)

11 december 2008 21:43  
Anonymous Sofia sa...

Vart fick du soppburkarna ifrån?? ^^ underbara!

29 december 2008 17:25  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida