fredag 21 maj 2010

Anna hjärtar Posten!


Idag skickade jag in mina arbetsprover till Beckmans, packade i den låda de angivit att man skulle ha, på rätt dag och märkt med rätt saker.
Men när jag kom till posten tittade den väldigt snällapostentanten på mitt paket och sa sen - Följ med här så ska jag visa!
Sen visade hon hur hela processen går till, vilken vagn paketet hamnar i, hur det skickas och alltihop. Sen sa hon att om det kommer ett bamsepaket och landar på mitt så kommer det mosas, så den snälla tanten öppnar helt enkelt mitt paket, stoppar försiktigt om alla arbetsprover med bubbelplast och skumplast och såna där luftkuddar.
Sen stänger hon låda igen och tejpar noga noga ihop den.
-Nu kommer det hålla, det lovar jag! Hoppas du kommer in!

Åhhh postentanter är det bästa! Det är sådana där människor som gör att man verkligen älskar att bo i en liten stad! Sådana som liksom ÄR posten, som gör allt för att det ska bli bra och inte bara slänger mina arbetsprover i högen och skiter fullständigt i om de är hela eller inte!
Heja heja posten!

(bilden är från årets skörd med teckningar, det har blivit en del om man säger så)

Etiketter:

7 kommentarer:

Blogger amanda löwenberg sa...

Åh sånt är så fint! De är verkligen vardagshjältar! Kul att just hon hjälpte dig med dina arbetsprover, det hade ju kunnat gå så fel!

21 maj 2010 10:17  
Blogger Martha'n sa...

Så fantastisk! :)
Lykke til med opptaket!

21 maj 2010 11:22  
Anonymous Anonym sa...

Åh, jag är också en småstadsmänniska innerst inne. Och hjärtat slår lite extra för posten. Jobbade som lantbrevbärare några somrar och det är precis som du beskriver. Vi gjorde verkligen allt för att breven skulle komma fram, även de med halva, felaktiga eller nästan inga adresser. Vi hade ett viktigt samhällsansvar när vi åkte runt kände jag. Vi såg liksom till att alla ensamma gummor och farbröder ute på landet hade det bra och att iaf någon vinkade till dem varje dag. /Anna-Maria

21 maj 2010 20:22  
Anonymous fashionhaggan sa...

vet du vad....jag är också döpt efter den låten!

21 maj 2010 23:00  
Blogger Mirijam sa...

Åh men gud så KÄRT! Lilla söta postentanten, jag älskar henne!

22 maj 2010 00:32  
Blogger Vanja sa...

Jeg håper, håper virkelig at du kommer inn... lykke til!

22 maj 2010 17:49  
Blogger Louise sa...

Man blir så glad av vänligt bemötande från oväntat håll!
Hade man gjort som man velat så hade man nästan åkt första klass och lämna sina arbetsprover personligen till skolan! Men den packeteringen som dina fick var ju nästan lika bra:D
Såg dina bilder, och du har verkligen talang! hoppas det går bra för dig på antagningen^^
//Angeko
inoticed.blogg.se

23 maj 2010 01:54  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida