onsdag 2 november 2011

Anna Listar!

Är det någon som egentligen orkar läsa igenom listor, eller gör man det bara för att man själv tycker det är så himla kul att fylla i?
I vilket fall som helst så tycker jag att det är alldeles förträffligt med listor, så här kommer en, återigen snodd av Emma!

Otippad egenskap ...
- Jag kan böja mina fingrar så långt bakåt att de nuddar handleden! Ser helt vidrigt ut och folk hatar när jag gör det. Därför gör jag det hela tiden såklart!
Hemlig skill ...
- Jag kommer ihåg vad folk jag gått förbi på stan har på sig (det har med färgseendet att göra tror jag). Fast jag vet inte om det är någon skill, mer än om någon råkar vara en mördare för då minns jag precis vad han hade på sig, även om han bara gått förbi mig.

Sak jag älskar hemma ...
- Alla mina stringhyllor! Jag har samlat som en tok men det verkar som alla stringhyllor gömmer sig i Småland! När jag flyttade hit hade jag ingen, nu har jag....10 kanske?
Trodde länge ...
- Att det var fallskärmar man hade under stolen på planet! Detta trodde jag pinsamt länge! Sen när jag insåg att det var flytvästan så undrade jag givetvis hur fan jag skulle kunna flyga med en flytväst!

Bästa plagget?

- Min skinnjacka! När den en gång försvann på Harrys grät jag som en liten unge (tills jag fick tillbaka den tre dagar senare, nu håller jag stenhårt i den!)

Mitt bästa gladplagg ...
- Min sailorjacke-kofta från Jumperfabriken! Den är mitt absolut finaste plagg och jag känner mig alltid förträfflig när jag har på mig den!

Samlar på ...

- Mumingrejer. Men bara de riktiga muminsakerna, inte japanmumintroll som är rosa och ljusblå! Min käraste ägodel är mina muminmuggar, första upplagan som inte finns längre. Om någon av dom gick sönder skulle jag på riktigt börja stortjuta!
När jag är ledig ...

- Jag är aldrig ledig längre, men när jag tar i och verkligen försöker vara det, så är jag absolut helst på loppisrunda med Emil, dricker vin och lagar middag ihop med mina vänner. (dvs Emil lagar middag och jag dricker vin)
Önskar att jag kunde göra om ...
- Gå på konstskola i Stockholm! Jag var alldeles för ung när jag gick där och uppskattade inte hur bra jag faktiskt hade det och vilka möjligheter skolan gav mig! Hade jag fått göra det igen hade jag bott i ateljén och aldrig åkt hem!


Favoritplats ...
- Värmland, Hunnebostrand och Öland!Önskar att jag hade tid att ...

- Måla mer oljemålningar, men det blir absolut inte bra om man försöker stressa ihop nått! Sen önskar jag att jag hade mer tid att vara hemma i Värmland och att umgås mer med Emil. Fast tid är inget större problem, snarare att ha råd med allt jag vill göra.


Kan inte leva utan ...
- Egentid. Jag är mitt eget största fan och jag älskar när jag får vara ensam och pyssla eller fixa och dona. Det gör att jag blir tusen gånger trevligare sen när jag väl umgås med folk för om jag aldrig hade fått vara ifred, hade jag nog blivit tokig på en vecka!


Är hemligt kär i ...
- Ola Salo. Fast det är inte särskilt hemligt. Hur kan man inte vara kär i Ola Salo?
Dagdrömmer om ...
- Att flytta in i ett litet rött hus i Värmland. Ibland så mycket att jag alldeles tappar verklighetsuppfattningen och sen måste jag gråta en skvätt när jag inser att jag bara hittat på det där huset.


Jag trivs bäst ...

- När det är bara jag och Emil! Som i somras, när det var jag, Emil, ett tält och orimligt mycket packning! Sjukt mysigt!
Personer jag beundrar i bloggosfären...
1. UnderbaraClara, för att hon vågar ryta ifrån när jag själv är för feg!
2. Emma Sundh, för att hon får Stockholm att kännas som en liten bit av Värmland!
3. Elsa Billgren, för att hon lyckas ro iland en massa knasiga och roliga projekt!
4. Karin, för att hon verkar helt fantastisk, verkligen!

Saknar ...
- Värmland, Majken, Rebecca och mamma!


Tror att jag skulle ha grymt roligt med ...
- Konstgrepps-Karin! Jag tror jag hade skrattat så jag satt strass i halsen efter att ha umgåtts med henne! Jag tycker hon verkar vara världens bästa person!Skrattar åt ...
- Family Guy, pappas facebook statusar och tjocka damer som trillar på Americas funniest homevideo!

När ingen annan ser ...
- Gråter jag. Skulle aldrig gråta bland folk. Så jag passar på när jag är själv.

Önskar att jag kunde ...
- Sjunga rent, då skulle jag aldrig göra något annat!

Ord jag använder ofta ...
- Döööhh! (som i värmländska "du")

Film jag kan utantill ...
- Cry Baby plus att jag kan ALLA kommentarer i alla vänneravsnitt utantill!Lyckas alltid med konststycket ...
- Boka fel tågbiljetter! I tisdags satt jag tex på tåget hem från Stockholm när jag inser att jag ska åka hem på onsdagen enligt min biljett. Har också bokat biljett från Åre hem till Värnamo, med sovvagn och allt, fast fel dag än den jag faktiskt åkte (jag behöver inte ens skriva att jag aldrig gick och la mig va? Satt stel som en pinne i 13 timmar)

Älskar ...
- Emil. Så in i helskotta mycket! Mer än allt och jag jublar lite varje dag över att han ska bli min man! Lyllos mig!

Etiketter:

8 kommentarer:

Blogger Cassandra Berggren Gustavsson sa...

Tittar in i din blogg varje dag eftersom du är så fantastiskt duktig men nu kände jag att det var dags att kommentera för vi har ju samma "hemliga" kärlek haha! För inte så länge sen valde jag att göra ett porträtt av Ola fast jag aldrig ritat någon man förut (smart att då ta den snyggaste man kan komma på??). Blev så himla nöjd så du får gärna ta en titt om du vill: http://cassandraberggren.blogspot.com/2011/08/promarkers-ola-salo.html

Återigen, du är sjukt duktig och ger mig massor av inspiration!

2 november 2011 17:05  
Blogger Karin E Jansson sa...

2 november 2011 17:58  
Blogger YoKo - Liten Anna sa...

<<så sött!

2 november 2011 19:04  
Blogger fianathome sa...

Rolig läsning :))

2 november 2011 19:05  
Anonymous emma sundh sa...

Åh, vad himla gullig du är! Och vilka bra svar.
Kul att du gillade listan. Jag ÄÄÄÄLSKAR listor. Vad skulle man göra utan dem?

Var så himla trevligt att träffa dig sist, hoppas du lyser upp Stockholm med din närvaro och att vi ses snart igen. Många kramar

2 november 2011 20:06  
Anonymous Hanna sa...

PRECIS. Hur kan man inte vara kär i Ola?!

2 november 2011 20:10  
Anonymous Anonym sa...

Hahaha.... fick mig ett gott skratt om fallskärmen :) Och hur man inte kan va kär i Ola...det kan jag berätta -Huuuua! Urk! Hihi, snaken är olika. Jag älskar dina listor för du kommenterar så fint eller skoj.

3 november 2011 12:12  
Blogger Terese sa...

Hej Anna! Satt och kollade runt lite på tapeter och hittade de här helt underbara mumintapeterna. Jag tänkte på dig och det här inlägget när jag såg dom.

http://www.photowall.se/photo-wallpaper/brands/mumin

Håller med om Ola också.. :)

6 november 2011 20:28  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida