söndag 16 oktober 2011

Dagens Teckning!


På eventet i Stockholm visade jag bilder som inte kändes som mina vanliga porträtt. Eftersom de fick så mycket bra respons har jag bestämt mig för att fortsätta lite på den banan.
Jag ska fortfarande ha mina landskapsflickor och den stilen, men även ha "modestilen" att jobba med, det ena behöver ju inte utesluta det andra.

Här kommer dagens iallafall, och för er som undrar, kalendern är i full gång och finns förhoppningvis att köpa i december om allt går vägen!

Etiketter:

3 kommentarer:

Blogger Cat sa...

Annorlunda, men lika snyggt som det du brukar visa upp. Gillar båda stilarna, så låt inte den ena utesluta den andra.

16 oktober 2011 11:50  
Anonymous alexandra sa...

jag tycker att det låter som en jättebra idé! tycker att dina vanliga teckningar är hur fina som helst men gillar även den här typen som du också håller på med. det är kul att se både och! det kan ju vara bara att variera sig lite ibland.

16 oktober 2011 15:30  
Blogger Rosie sa...

Jag tycker att dina bilder är fantastiska och jag var på väg att beställa av dig en teckning med självporträtt, men så kom en massa annat i vägen och så glömde jag helt enkelt bort det, men nu har jag hittat din blogg igen och läser den varje dag. Är det fortfarande möjligt att beställa eller har du så mycket att göra så du inte hinner med??

18 oktober 2011 19:07  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida