söndag 24 juli 2011

Anna på Utflykt!

Idag var min första lediga dag på en hel vecka, och har man en ledig dag så måste man göra en utflykt!Så vi hoppade in i vår gröna böna och for iväg. Vårt första stopp var Vricksta, bästa loppisstaden (fast det var verkligen att ta i, men de har iallafall två fina loppisar) NOTERA: Emil har rakat av sig mustaschen!Jag provade gamla fina 50-tals underkläder men köpte inget. Dock slog jag till på den här fina hyllan inne hos Emils kompis som har en 50-tals loppis!
Världens mysigaste loppis nere i ett garage, fullproppat med superfina 50-tals grejer och butiksägarna spelar LP-skivor och åker Amerikanare, bara en sån sak. 50 riksdaler kostade hyllan och blev såhär fin i vårt kök!Vi fick massvis med beröm för vår fina bil, både från folk i affärerna och de som körde om oss gjorde tummen upp! Då känner man sig lite extra flott.


Sen åkte vi vidare till min absoluta favoritaffär, Svenssons i Lammhult!
Där är det alldeles för dyrt för att ens våga köpa nått, men drömma och titta får man ju!
Lamprummet är min favorit!
Den här lampan som är formgiven efter Lilla My´s hår är det första jag ska köpa om jag blir rik nån gång!Soffa helt i min smak. Priset på typ 45 000 var däremot inte riktigt lika mycket "jag".Fina hundtapeten satt kvar sen sist jag var här. Hade den funnits med katter hade jag nog varit såld för längesen.Mitt inne i butiken finns uterummet, som ligger inne.....rörigt med uterum inne men ooooh vad fint!Soffan "svärmor" är min favorit! Som sagt.....om jag bara vore rik.....Emil framför den superfina trätapeten, den vill jag ha som fondvägg i vardagsrummet! Sen när jag bor i ett hus på landet alltså.Den här isbjörnen i skinn stod ensam på en hylla och jag var helt enkelt TVUNGEN att rädda honom, så nu är jag femhundra kronor fattigare, men en isbjörn rikare! Totalt onödigt men ensamma små ledsna djur kan jag bara inte gå förbi!

Etiketter: , ,

11 kommentarer:

Blogger Anna tänker högt sa...

Vad hände med Emils mustasch?

24 juli 2011 16:18  
Anonymous Anonym sa...

De klotrunda lamporna och isbjörnen var nog mina favoriter men den färgglada soffan var ju inte heller så fel om man har möbler i övrigt så att den passar in. Vilken rolig utflykt ni verkar ha haft! (Helt rätt att göra något kul när man bara har en ledig dag). Tackar för tips om 50-talsloppisar :-)

24 juli 2011 16:56  
Anonymous Anonym sa...

Vrigstad* :)

24 juli 2011 17:05  
Anonymous Judith sa...

Anna! Jag och mitt ex gjorde slut för ett år sedan. Jag är över det, vill inte gå tillbaka till det bla bla bla. Han har en ny flickvän nu och jag var dum nog att kolla hans facebook. En bild och min avundsjuka var enorm.

Men så hittade jag ett citat som jag hade sparat från din blogg (för stunder som denna)(du hade svarat på en fråga om kärlek och berättade om när ditt ex som du hade varit förlovad med skaffade sig en ny). Det var bara så skönt att jag fick bevis på att det är helt normalt känna som jag känner just nu.

Nu kommer våra liv ändå gå ihop igen, jag har inte sett honom på ett år nu. SKIT. Men det går över som du sa. Man får vara ledsen fast det har gått lång tid.

Tack!

25 juli 2011 02:40  
Blogger Sanna sa...

Han passar faktiskt bättre i att inte ha mustasch ;P
Älskar eran söta lilla bil!

25 juli 2011 08:53  
Anonymous Åsa sa...

En såndär hylla du köpte har alltid hängt i mina föräldrars badrum. Har aldrig haft en tanke på att den skulle bli lite hipp sådär, men nu så! Det ska jag berätta för mor och far.

25 juli 2011 12:24  
Anonymous Anonym sa...

Åh, ni är så söta!
Jag undrar också vad som hände med Emils mustasch?!
Och grattis till förlovningen! :)
Vet du, jag var med i din brevkurs (som var awesome för övrigt) och nu har jag kommit in på Göteborgs Konstskola! :)
Söker precis som du LG Drömstipendium, fast till avgiften som jag inte har råd med.... Fast du leder stort ;) hihi..

http://www.dromstipendiet.se/125 Kan du i alla fall rösta på om du vill :)

Kram på dig och tack för all fin inspiration!

26 juli 2011 02:12  
Anonymous Sara sa...

http://damernasvarld.se/emma/art/217909/vrmland_dag_1/

Titta! Din tavla!

26 juli 2011 09:06  
Anonymous lovisa/polichinelle sa...

hej anna! jag såg dina portätt på elsa och blev en än gång förbluffad över hur nära vän du är med penna. fantastiskt! nästan lika fantastisk var soffan, även om 45.000 inte är så mycket jag heller. sommarkram på dig!

28 juli 2011 15:52  
Blogger Sara sa...

Om din blogg hade varit Facebook hade jag inte gillat det faktum att Emil har rakat av sin mustasch... // Kusin Peter

30 juli 2011 17:00  
Blogger Annasofia sa...

haha vad söt du är som ska ha en fond-trätapet när du bor i hus på landet och faktiskt kan ha en riktig trävägg.. =)

8 september 2011 21:38  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida