söndag 3 juli 2011

Anna för Statistik!

Jag och Emil för protokoll på foppatoffelinvasionen på campingen. Detta är efter två timmar, när vi gick och la oss va vi uppe i 75 par! Herregud Sverige. Herregud.6 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Åk till Pite. Där har ALLA foppa. Tjejer har rosa, killar gröna (finns nån enstaka cooling med svarta)

3 juli 2011 10:45  
Blogger jenny sa...

Funderingen är ju om det sedan är den riktiga eller en maxikopia. Även om jag aldrig skulle sätta på mig ett original så känns det ju ännu värre med kopian..
Usch dessa skor får mig att skämmas. Dottern fick någon plastig kopia av farfar precis som kusinerna har... Men de stannar här i skogen kan jag lova!

3 juli 2011 21:08  
Anonymous veronica sa...

haha vad roligt. jag bara avskyr dessa tofflor, till min förskräckelse så äger min snygga och ROCKIGA sambo ett par...vägrar kolla ner på hans tassar. hellre ett åar hederliga trätofflor :oD
hoppas ni har mysigt på er semester. kramis

4 juli 2011 11:11  
Anonymous Anonym sa...

Ahaha, ja usch det är vidrigt och nu har det tydligen gått ett steg längre...det finns inte bara enfärgade neonskor utan TADAA: MELERADE tofflor. Huuuga...

4 juli 2011 21:22  
Blogger Marie sa...

Men melerade foppatofflor har funnits i flera år och nu ska ni få höra: De har invaderat Bosnien också. Jojo. Hello Kitty och foppatofflor intar världen. Solsystemet. Universum!

5 juli 2011 15:41  
Blogger Gila sa...

Åk till norr. Där går folk ut på krogen i foppatofflor. Eller till stan. Eller...var som helst.

6 juli 2011 01:15  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida