måndag 23 maj 2011

Anna Shoppar!




Jag har köpt en lampa på jobbet! En alldeles för dyr lampa men vissa köper MiuMiu väskor och jag köper designade lampor.
Det är Stina Wirséns tyg "många små brokiga" på skärmen och foten är så fin att jag dog en smula när jag hittade den inne på barnavdelningen (alldeles ensam var den också, så jag var ju TVUNGEN att köpa den!)
Man tänder genom att dra i den lilla tygbollen.
Åh bästa bästa lampan, nu fattas det bara att jag målar ateljén turkos, sen är den redo att flytta in på mitt skrivbord!


(jo, vuxna människor får också ha barnlampor)

Etiketter: ,

9 kommentarer:

Blogger Katrine Neontråden sa...

Jeg elsker din blog, og jeg elsker din kunst :) Kan du måske købes til at tegne et billede til mig? Hvis du fx modtager et fotografi? Hvis ja, hvad koster det så?
Knus Katrine

23 maj 2011 kl. 21:34  
Anonymous Carolina sa...

Helt underbar!

23 maj 2011 kl. 21:36  
Blogger Unga fröken Karlsson sa...

Klart de får, den var ju ursöt!

24 maj 2011 kl. 09:25  
Anonymous Alex sa...

Barnlampa och barnlampa. En supersöt lampa som fungerar och som man blir glad av. Låter som att det är precis vad en vuxen behöver. Älska Wirsén förövrigt.

24 maj 2011 kl. 11:46  
Anonymous sofia sa...

så himla fin lampa! Jag hittade hit till din blogg av en slump, och nu kan jag inte sluta läsa! du gör att man blir sugen på¨att göra kreativa saker, man önskar lite i smyg att man vore lika bra som du på allt du ger dig för! HERREGUD människa du är en inspiration! De roliga är att jag skulle berätta om nått som du skrivit i din blogg till en bekant i rulltrapporna på centralen i stockholm, varpå min bekant fortsätter min mening men ÅH anna ritar, hennes blogg läser jag med! (jag bor i sthlm, men är från växjö, hon bor i sthlm men är från skåne) du har verkligen läsare överallt! fortsätt att vara du!

24 maj 2011 kl. 13:19  
Anonymous celina sa...

Hej finaste Anna. Om ni inte har bokat fotograf än (och om ni redan har det så kan jag kanske bidra med lite inspiration!) till ert bröllop så får du gärna titta på mina bilder: http://www.flickr.com/photos/seenonthestreet/sets/72157621576547773/

24 maj 2011 kl. 18:31  
Anonymous Art By Tina/Tina Axelsson sa...

Klart man för - för den var urfin!

24 maj 2011 kl. 19:17  
Blogger Miss Margarita sa...

Åh, så søt lampe med fine små dyr på skjermen :D

24 maj 2011 kl. 22:59  
Anonymous E sa...

Även om det är en barnlampa så är den så himla fin! Jag har en enorm tavla med Liten Skär i mitt sovrum och bryr mig föga om att det inte bor några barn hemma hos mig. Tycker att barnsaker är något av det finaste som finns! I mitt vardagsrum har jag exempelvis två tavlor med Maja från de gamla barnböckerna. Mer barndesign åt folket, det blir man lycklig av!

9 juni 2011 kl. 15:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida