lördag 14 maj 2011

Anna och Bröllopet!

Som ni säkert inte missat så ska jag och Emil gifta oss nästa sommar!
Jag har drömt och längtat och planerat och önskat så länge jag kan minnas och nu ÄNTLIGEN ska jag få gifta mig och med den ABSOLUT finaste mannen i världen dessutom!!

Men som sagt, det här med bröllopsplanering, jag hade verkligen sett fram emot att göra det men nu har jag liksom kommit av mig lite.
Jag hade ganska klara tankar om hur jag ville ha det, men sen kom det så himla många förslag från alla håll att jag tappade greppet lite och blev mest trött.
Men nu har jag bestämt mig för att försöka komma tillbaka till ursprungsläget och försöka att glömma alla tips och råd och ideér från andra håll än från mitt och Emils.
Vi vill ha det enkelt, väldigt enkelt. Med picknick och liveband, sommar och gräsfläckar, skavsår och prästkragar, champagne och flugor.
Ingen oxfilé, ingen avancerad håruppsättning, inga suffléer eller sidensläp, inga tiaror eller svettiga smokingar.
Vi vill ha det precis så som vi är, ofancy, annorlunda och roliga.
Vill inte att nån ska behöva göra nått de inte vill, vi behöver absolut ingenting, vill man inte hålla tal så skit i traditionerna, regler är till för att brytas. Ingen ska behöva ha ont i magen när vi gifter oss.

Jag samlar iallafall ihop lite bilder, som inspiration och som utgångspunkt kanske, sånt jag tycker är fint helt enkelt.
Här är lite favoriter.

Etiketter:

17 kommentarer:

Anonymous Hanna sa...

Åh vad skoj att ni ska gifta er! Kolla gärna in bilder från vårt bröllop. Kanske kan du hitta lite inspiration :) I inlägget finns även länkar till vår fotograf som publicerat lite fler bilder.
http://hannakarlsson.me/ett-halvar-som-gifta/

14 maj 2011 12:14  
Anonymous Therese sa...

Klart man ska ha det som man själv vill :) Vi ska ha vår bröllopsfest i en boulehall (vi gifter oss i höst, hade vi haft sommarbröllop hade vi nog haft det utomhus).

14 maj 2011 14:01  
Anonymous Linn sa...

http://greenweddingshoes.com/ är mitt tips för inspiration, allt från finare bröllop till knasiga ideer hittar man där. Jag ska själv gifta mig nu i sommar så jag samlar ihop alla gobitar från den sidan och sedan plockar jag liksom russinen ur kakan :)

Kramar!

14 maj 2011 14:56  
Anonymous Anonym sa...

hhelt rätt, man ska gifta sig precis som man vill, jag gifte mig i svart klänning och snörkängor, sen givk vi ut på stan och tittade på skor!!!! Så gör en fashionhagga, så du kan göra precis som du vill! Stor kram Annapanna

14 maj 2011 18:47  
Anonymous i min lilla lilla värld sa...

Åååååhhhh, vad det lät mysigt =)

14 maj 2011 22:25  
Anonymous Anonym sa...

nÄ VA SKOJ, LYCKA TILL MED PLANERINGEN, OCH HELT RÄTT, TA INTE UT DIG UTAN NJUT AV ATT PLANERA, SKIPPA KRAV OCH PRESS, VI HADE STOR FEST MEN BARA FAMILJEN PÅ MIDDAG och hoppsan, caps lock var på, ett eftersläpp för alla 100-tals kompisar, vi satt på golvet grät skrattade dansade, de flesta tyckte det var det absolut rolgaste bröllop de vart på för att det var så okonstlat, gifte mig i ljusblå ballerinainspirerad hemsydd kort klänning, kör på, lycka till, älskar din blogg!!!!!

14 maj 2011 22:35  
Anonymous Milla sa...

Helt rätt!
Man ska köra sitt eget race :)
Själv har jag varken man eller ring på fingret med kikar ändå in på http://www.oncewed.com/ då och då, massvis med inspiration, mycket vackra bilder och DIY's.

Lycka till med planeringen!! :)

15 maj 2011 14:36  
Blogger Amanda sa...

Åh det ska bli så kul att följe er planering! Om du lägger upp någon vill säga!

15 maj 2011 18:09  
Anonymous Karin sa...

Hej Anna! Vad roligt att få ta del av bröllopsplaner... Det är bra att ni gör som ni vill tycker jag, det är ju eran dag trits allt.

Det här tycker jag är alldeles väldigt fint, och det skulle jag kunna tänka mig att ha vid ingången till bröllopsfesten: http://tinywhitedaisies.tumblr.com/post/2960459162

Och visste du det här? Det är också väldigt fint tycker jag.: http://www.bridepop.com/wedding-rings/the-significance-of-the-marriage-ring-finger/

15 maj 2011 21:37  
Anonymous Lisa sa...

Vad mysigt! Vi gifte oss i augusti, i ett naturreservat i Halland (fullt av fårbajs och kärlek!). Om du inte redan har Jonas Peterson (aka Silverfisken) i din reader kan jag varmt rekommendera hans bilder som inspiration. Han är helt otrolig..! http://jonaspeterson.com/

15 maj 2011 21:51  
Anonymous stina sa...

om du inte upptackt offbeatbride(.ning.com om jag inte har helt fel) sa ar det hog tid for det. det ar ganska skont att ha en hel hog med folk som ska gifta sig som har budgetbrollop, gothbrollop, picknicks, elopes, ganska traditionella och allt vet vad. och alla peppar en och tycker att man ska gora precis som man sjalv vill. det tyckte jag iaf var himla skont nar jag planerade vart brollop (liten ceremoni i en park med bara de narmaste och viskleken nar vi gav vara loften, sen brollopsbrunch, o sen stor "fodelsedagsfest" pa kvallen dar vi avslojade for alla vara vanner osv vad vi gjort).

lycka till med planerandet!

16 maj 2011 11:36  
Anonymous S sa...

Inte ett tips, men kanske inspiration. som du kanske redan sett?! Den här fotografen har iaf lyckats att fånga allt det jag skulle vilja att mitt eventuella bröllop blev. :) Han är fantastisk.

Sunt tänkt av dig hur som helst!

http://jonaspeterson.com/

16 maj 2011 16:03  
Anonymous Amanda ep sa...

Åh, det låter så himla vackert. Det är verkligen Ni! :) Jag skulle tro att det kommer att bli världensfinaste bröllop! Och med alla fina vänner och släktingar kommer det definitivt att gå igenom. Kram Amanda ep

16 maj 2011 23:06  
Blogger Lina sa...

Åh, grattis grattis grattis! :D

17 maj 2011 09:56  
Blogger ina sa...

precis ett sånt bröllop vill jag vara gäst på. lita på era egna tankar och att det blir toppen, det tror jag är det enda rätt. lycka till och jag ser fram emot att följa er planering, kram!

18 maj 2011 22:33  
Blogger Krajamaria sa...

Gillar verkligen era tankar om ert bröllop, hur ni vill ha det och så.
Grattis och lycka till!

25 maj 2011 23:27  
Anonymous ida sa...

åh, om du gillar det citatet så måste du läsa hela dikten, den heter Love och är skriven av Roy Croft. min favvo.

2 juni 2011 22:56  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida