onsdag 6 april 2011

Anna och Träningen!


Tack för alla finfina bloggtips, nu har jag fullt med nya att läsa varje dag! Tack för det!

Jag tänker skriva ett inlägg om min träning, om ni tycker sånt är skittrist kan ni bara bläddra förbi det!

Jag har nu tränat sen den 10 januari, jag tränar mellan 3-5 gånger i veckan (med uppehåll på nästan tre veckor när jag hade influensan från helvetet!)
Jag blandar styrketräning med spinning.
JAg är ingen träningsmänniska, eller har aldrig trott mig vara det iallafall. Har alltid tyckt att soffan varit så mycket lättare val.
Men sen började jag och jag kan inte ens tänka mig tanken på att sluta!
Det är som en fristad att gå in på gymmet, då är det BARA min tid! Jag kan inte svara på mail, inte teckna, inte svara i mobilen, inte bry mig om någon annan än mig själv!
Sen att det är skitjobbigt att träna vissa gånger så är det värt det, just för att det är min egen tid och ingen ska få ta dt ifrån mig.
Man kan rensa hjärnan, inte tänka på nått eller komma på fiffiga lösningar på problem man klurat på.
Sen luktar det så himla gott på gym också, det luktar liksom förväntningar och entusiasm. Sen är det trevligt att bli lite tjenis med de andra som tränar, nu börjar man liksom nicka lite åt varann när man möts på passen.

Jag är dock hemskt avundsjuk på alla som blir röda i ansiktet och får genomblöta linnen! Själv syns det inte ett skit på mig även om jag varit på dubbelpass till och med, blir på sin höjd lite rosig om kinderna! Fan!
Sen när jag möter nån så tror de att jag precis kommit dit fast jag redan tränat en timme, då vill man ju ha sitt blöta linne som bevis!
Men idag lyckade sjag få en liiiiiiiten liten blöt fläck på linnet som jag jublande sprang hem och visade Emil!
- Titta titta älskling, jag är SVETTIG!!

Nej nu ska jag återgå till att spänna musklerna framför spegeln. Det är min nya favorithobby.

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Hanna sa...

Heja! Själv blir jag KNALLRÖD i ansiktet av minsta lilla baspass, usch. Inte kul att gå ut och vara lika röd som friskisledarens byxor.... Avis på dig med din rosenhy!

7 april 2011 09:21  
Blogger Johanna Urban sa...

Styrka och spinning är mina favoriter också! skönt att bygga muskler och bytas av med ett ordäntligt spinningspass :) massor av endorfiner som frisläpps :D

Träningen är ren terapi för min själ :)

Hoppas du snart blir frisk så du kan träna :) Jag har precis börjat igen efter nästan ett halv års uppehåll, skönt :)

7 april 2011 17:27  
Anonymous Anonym sa...

Haha knasboll, det är visserligen skönt att kunna visa att man tagit ut sig, men själv blir jag illröd redan under uppvärmningen (även de perioder jag är i form) och känner mig mest som att kinderna ska explodera :p Men nog är det skönt med träning! Beroendeframkallande :)

7 april 2011 18:02  
Anonymous kajsa sa...

åh jag känner igen mig. Jag är ju dock en träningsperson in i märg och ben. liksom född på skidor, i hästsadeln, med tennisracket i handen och löparskor på fötterna. Men jag hade ett par år då jag inte tränade alls. Nu när jag är tillbaka så kan jag inte fatta att jag slutade. Herregud. Jag älskar att svettas, att ta i lite sådär att man nästan kissar på sig, känna stoltheten när man går hem från gymmet fast man fick tvinga sig dit. Ibland blir jag knäpp på mitt friskis och svettis här på lidingö för att det är så mycket folk där men egentligen är det ju bara trevligt. en massa personer som gillar att få sin kropp att må bra. Så, im with you med träningsglädjen. Dock hinner jag inte träna 3-5 gånger i veckan. men 2-3 gånger försöker jag klämma in!

Och du Anna, GRATTIS till nya jobbet. gör mig så glad för din skull. Glad och avundsjuk på de allra bästa utav sätt. Jag vill också göra rum och bestämma vilka möbler som ska vara vart. Men du förtjänar det min bästa. PUSS

7 april 2011 18:56  
Anonymous Maria sa...

Haha, vi skulle kunna byta du och jag! Jag är knallröd redan efter jag gjort uppvärmningen och jag hatar det! Plus att när rödheten försvinner så får jag vita fläckar i hela ansiktet.. =)

7 april 2011 20:05  
Anonymous ajaM sa...

Du vet inte vad du säger! -.- Rött ansikte och svettig vid minsta ansträngning är inte så kul som det ser ut ..

12 april 2011 22:13  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida