tisdag 7 september 2010

Dagens Porträtt!


Det blir en Elsa Billgren idag igen, hon är helt enkelt den ultimata att teckna! Dessutom kan den vara en fin början på den här hösten.
Tack för alla fina kärlekstips! Det där med picknick på golvet mitt i natten var nog det mysigaste, fast det kan man ju ha närsomhelst. Kanske inatt?
Ni är verkligen påhittiga, så himla kul att läsa!

Jag håller på för fullt med era brev men de kommer nog inte på lådan förrän imorgon eller på torsdag, hoppas ni har tålamod en liten stund till.

Imorgon kommer någon och tittar på vår lägenhet, det betyder att vi är ännu ett steg närmare vår nya egna! Jag har så mycket planer och nästan all min tid går åt till att tänka ut fiffiga garderobslösningar, tänka ut gardiner och planera väggmålningar.
Sjäääääääääälvklart kommer jag visa allt sen under processens gång. Vi ska bara få tillgång till själva lägenheten först, sen lovar jag att visa!

Vet ni att mitt hemliga drömjobb vore den där som gör alla små rum på IKEA? Det hade varit världens roligaste jobb, då skulle jag hittat på massa fiffigt.
Så Ingvar, om du läser det här! Jag kan!

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Mariaq sa...

Jag förstår din dröm, jag har också den hemliga drömmen, bland en massa andra drömmar så klart. Drömma bör man annars dör man heter det väl.

Finfin blogg, läser varje dag.

7 september 2010 10:38  
Blogger Mirijam sa...

Man ska inte ha hemliga drömmar, man ska stolpa in på Ingvars kontor med sin portfolio i högsta hugg och visa vad man kan!

7 september 2010 12:06  
Anonymous Mia sa...

Du gör verkligen Elsa riktigt bra! =)

Jag känner verkligen igen mig i det dära med att all ens tid tas upp med funderingar och planeringar om det nya.

Jag ska göra om hela min lgh nu när mina trädgårdsjobb lugnar sig. Jag finurlar helatiden på hur man kan göra smarta saker.

Ååå... blir så nyfiken på din ritakurs... hoppas att en ny kommer snart igen!=)

7 september 2010 12:08  
Anonymous Petra sa...

åh, jag har haft praktik på KomIn avdelningen (Kommunikation och interiördesign) på IKEA Jönköping. Det var hur kul som helst! Förra året var det vi som gjorde ALLT julpynt där, jag har nog aldrigt knutit så mycket knutar i fiskelina till alla dessa julgranar...

(för övrigt har du en galet fin blogg som jag smygläst ett bra tag utan att lämna ett avtryck innan)

10 september 2010 10:20  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida