söndag 5 april 2009

Anna avslutar Byteshandeln!
Det där med byteshandel va en riktigt dålig idé! Jag tyckte jag va väldigt fiffig som kom på det men det slutar bara med att jag känner mig jättehemsk när jag säger nej så nu slutar vi med den dumma idén!
Ni gör jättefina saker och jag har fått massa fina mail men jag bor i en lägenhet på 29 kvadrat, om jag sa ja till allt skulle jag snart bo på 3 kvadrat. Men tack för att ni är så gulliga.

Så nu glömmer vi det.
Igår köpte jag mitt livs dyraste plagg, men det va det värt och jag KUNDE bara inte gå förbi! En svart sjömansklänning från jumperfabriken, den va helt enkelt perfekt! Så nu får jag leva å vatten och bröd i ett år. Men vad gör det när man har den perfekta klänningen?
Dessutom hette just den kklänningen Anna, det fanns bara en kvar och det va i min storlek, då måste det väl ändå vara ödet?

Bilderna är lånade från Jumperfabriken

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Malin Schlott. sa...

Åh, vilken mysig klänning! :)

5 april 2009 09:21  
Anonymous Andrea sa...

men Anna då! den är ju super fin!
Men dyr skulle jag inte kalla den. visst över det normala lågbudget priset. Men totalt överkomlig!
Jag tycker du inte ska hänga upp dig på priset. Det är ju trotts allt bara pengar. :D

5 april 2009 10:50  
Anonymous Matilda (svägerskan) sa...

finfin!
(och äsch, det var väl inte så fasligt jättedyrt. för en sjömansklänning har du ju velat ha länge? dåså! då är det inget att älta! ;-) och du, feel free att använda mitt favorituttryck: ibland måste man faktiskt UNNA sig något!!)
pengar är bara siffror på ett papper.

5 april 2009 11:22  
Anonymous sara sa...

jag har en ide om hur du kan fortsätta byteshandeln:)
skriv ett inlägg om saker du vill ha (ju fler desto större chans att finna) så kan ju folk maila dig om de har det:) det är ju mycket bättre eller hur och du släpper skämmas för någon.
:)

5 april 2009 14:52  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida