söndag 15 mars 2009

Anna och Gårdagen!

Igår hade jag mitt bästa kalashumör och kvällen va fantastisk med buzz, melodifestival och pizza! De där björn borg människorna är himla bra! Så tack Hanna för en ypperligt trevlig kväll!

Men sen då, jo jag skulle åka taxi hem. Taxi är bra då man vet att man kommer hem ordentligt, man slipper äckliga fulla människor och gå ensam.
Trodde jag.
Tills jag satte mig i taxin från helvetet. (det måste också tilläggas att detta va ett helt vanligt taxi företag, ingen svarttaxi eller så)
Taxichauffören var runt femtio år, han började med att berömma mina byxor (trasiga tights från gina) och sen smekte han mig på låret. Jag kände redan då att det här kändes jävligt skumt.
Sen åkte vi vidare och jag sa nått han skrattade åt och då tog han min hand och sa att jag hade lena varma händer och sen släppte han inte. Jag kände mig ytterst olustig och bad honom ha båda händerna på ratten. När vi kom fram sa han att jag kunde få specialpris, sen sa han "får jag ingen kram" och jag visste inte vad jag skulle göra så jag gav honom en kram, han började pussa på mig och höll fast mig när jag försökte gå ut ur taxin.
Kom iallafall ur taxin och kunde småspringa in i lägenheten.

Idag känner jag mig helt skakad, otroligt kränkt och utnyttjad!
Jag vet att jag borde sagt ifrån men det är inte så lätt när man är tre gånger mindre, ensam och mitt ute i skogen!
Jag ska aldrig åka taxi mer, jag går hellre den milen hem om det skulle va så.

Etiketter:

19 kommentarer:

Anonymous Christine sa...

Uff, så ekkelt! ikke tenk på hva du kunne ha gjort anderledes, dette er ikke din feil. Ring taxi selsapet og fortell hva som har skjedd, denne mannen bør ikke kjøre hjem jenter!
Håper det går bra med deg.

15 mars 2009 15:53  
Blogger Fade. sa...

ANMÄL! Det är ju för fan ofredande!

USCH I HELVETE VAD FÖRBANNAD JAG BLIR!


Varma kramar till dig!

15 mars 2009 16:45  
Anonymous Pernilla sa...

Håll för tusan inte tyst om det här!! Jag förstår fullt ut att du inte vågade säga ifrån när det hände, men det hindrar dig inte att göra något i efterhand. Vi får inte vara tysta om sånt här, för det innebär att vi "accepterar" det. Anmäl, ring eller maila taxibolaget och säg som det är!

15 mars 2009 17:13  
Anonymous annie sa...

Men nej! Hemskt! Anmäl! Sånt här får inte sker. Hoppas du mår bättre snart!

15 mars 2009 17:24  
Anonymous Malin sa...

Herregud ! Du ska absolut ringa taxibolaget, och polisen, o anmäla detta ! Det är ta mej fan INTE okej !

15 mars 2009 17:44  
Blogger punaniii sa...

instämmer med resten!

ring bolaget NU och få tag i den jäveln och POLISANMÄL för fan!

skulle det inte leda någonstans för dig (läs: dom) så kan du hjälpa någon annan. en sån idiot ska inte få jobba kvar och vem vet var han stannar med nästa tjej som inte heller våga säga nej?


p.s. jag jobbar som guard i storstaden. har jag jobbat har jag alltid batongen lättillgänglig när jag måste ta taxi hem. fast jag är amazonaslång och stor. och jag brukar säga åt dem vad jag jobbar med, det brukar liksom lägga ribban. så, ja. jag förstår precis att du kände dig liten.

15 mars 2009 18:30  
Anonymous Emma sa...

ANMÄL HONOM! Det är förmodligen skitsvårt men GÖR DET! Allvarligt. Så där får man fan inte bete sig!! Du kommer ju ha din familj, din Emil och dina vänner som stöd. Men du måste anmäla! Annars är det en sådan där sak som kommer ske igen! Om inte med dig så med någon annan. Och ingen vet ju hur det går den gången...

15 mars 2009 18:59  
Blogger Lady Thirty sa...

fy vad upprörd jag blev nu!
jag tycker att du ska kontakta taxibolaget och tala om vilket kräk som körde dig!
åh! jag blir mer och mer irriterad när jag tänker på det, han borde inte få köra taxi!

stackars dig som fick uppleva att åka med en sån typ!
hoppas du mår bättre nu.

15 mars 2009 19:26  
Blogger ida elisabet sa...

Det där har hänt mig med flera taxichaufförer i göteborg och jag fattar verkligen vad du menar.. man reagerar inte som man tror. Jag var med om exakt det där att en taxisnubbe bad om en kram och jag kramade honom! sen kände jag mig som jordens fegaste tjej. Jag hade hoppats att jag skulle varit sådär självständig och hård, skällt ut honom tills han grät och bad på sina bara knä att jag skulle skona honom och sen typ snittat bildäcken. Men det gjorde jag inte, jag kramade honom, betalade och gick därifrån. Jag anmälde aldrig men fy fan vad jag ångrar det. Sätt dit äcklet!

Det här är förresten första gången jag skriver nåt här, och din blogg har blivit en av de jag följer, för du är grym och gör fantastiska teckningar, så jag får ju passa på att säga det också nu; Grymt bra skrivet och tecknat! och inte bara skälla på äckelgubbar.
tack/ida elisabet

15 mars 2009 20:17  
Anonymous Lala sa...

Du måste anmäla!!

15 mars 2009 21:28  
Anonymous Jennie sa...

Usch vad obehagligt...Håller med de andra om att du ska anmäla detta! Stå på dig tjejen!

15 mars 2009 21:46  
Anonymous Emelie sa...

men fy vilken snuskgubbe! tråkigt slut på en sån bra kväll. hoppas att du får en bra vecka på jobbet!

15 mars 2009 22:06  
Anonymous Anonym sa...

Nej fy fan. Va arg ja blir Anna. Det där måste du anmäla.. usch.
Saknar dig.
Btw, så är du grym. Mycket fina bilder på din sida.
Kram Marie E

15 mars 2009 22:16  
Anonymous Ida sa...

Fyy fasen vad obehagligt Anna!! Jag tycker att du ska anmäla honom för sexuellt ofredande - du är säkert varken det första eller sista som kommer bli utnyttjad av det äcklet!! Ska man inte kunna va tjej i den här världen lr!??? =(

15 mars 2009 22:44  
Anonymous Anonym sa...

Fy fan! Ring taxibolaget och berätta vad som hände, tänk på andra tjejer som kan bli utsatta. Fy vad jobbigt =/

16 mars 2009 06:53  
Anonymous Kerstin sa...

Anmäl! Annars slutar det med att andra unga tjejer som inte har samma integritet som du råkar illa ut, om det nu inte redan har hänt.

Fyfan för såna där säger jag bara! Det är såna män som förstör för alla andra.

Hoppas du får nån att prata med och bearbeta.

16 mars 2009 11:09  
Anonymous stina sa...

vidrigt! jag har tre kompisar som blivit grovt ofredade i taxibilar. man är inte säker någonstans. gå vidare så långt du pallar, för detta behöver lysas upp!

kram på dig

16 mars 2009 12:37  
Anonymous Nostalchic sa...

Herregud vad läskigt jag blir helt rädd när jag läser det. Det är förjävligt att man inte ens ska få vara trygg när man åker taxi för att man inte vill gå. Jag blir så förbannad!

22 mars 2009 08:15  
Anonymous Anonym sa...

Stackare!!! fan ja har varit med om sånt där oxå!! gah man blir så förbannad!

När ja åkte i Sthlm så var de en taxi gubbe som började onanera! fyfan, hade bara bott i Sthlm nån månad så ja ville bara komma dit ja skulle! Han släppte i allafall av mig i ingenstans...jag var så sjukt rädd!!! Han var till å med tvungen att stanna taxin för att han kom! NU hatar ja taxi!!!
kram Ika*

27 mars 2009 14:40  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida