onsdag 25 januari 2012

En liten Lista!


Det är iskallt på mitt kontor så för att hålla fingrarna igång så skriver jag en liten lista:

Saker som är alldeles otroligt irriterande:
- Människor som inte svarar på mail. På riktigt. Om man tar sig tid och skriva ett mail kan väl den i andra änden svara? Det tar ungefär fem sekunder att säga nej tack jag är inte intresserad om det nu var det som var felet.
- Hala vinterskor. Designar man inte vinterskor för att de ska användas just på vintern, med snö och halt underlag? Gör dom då inte blanka på undersidan för bövelen!
- Jobberbjudanden som låter väldigt fina och bra fast sen bara visar sig vara ett rent utnyttjande av tjänster.
- Att mitt kontor ligger en våning högre upp än man tror varje dag. Så när jag äntligen tror att jag är framme är det två trappor kvar.
- Agenturer som aldrig törs satsa på någon som inte redan designat för HM, tecknat åt Vogue eller har rätt diplom i Gucci-portföljen. Vi andra kan faktiskt också. Om ni bara vågar prova.
- Att jag fick ett gammalt hemvirkat överkast som farmor gjort, som Fröken kissade på direkt när jag la det på sängen. När jag sedan tvättat det och lagat alla små hål som blev, så kissade hon på det igen.
- Att det är svindyrt att ordna bröllop och som frilansare badar man inte direkt i pengar. Pizzabuffé, funkar det?
- Att mina fingrar fortfarande inte tinat upp

Etiketter:

9 kommentarer:

Anonymous Tina sa...

Det har verkligen blivit kallt på sistone och jag tror tyvärr att de kommer hålla i sig ett tag.

Man får försöka hålla humöret uppe med varmt te så man får både varma händer och en varm insida. Sen får man se till att dra på sig stickat på stickat i tjocka lager! Det är både fint och varmt.

Detta är i alla fall vad jag gör för att hålla mig vid liv (varm) i vinterkylan. Kram Tina

25 januari 2012 18:40  
Anonymous Anna sa...

Ett tips om du fryser om händerna är att ta ett par fingervantar och klippa av fingertopparna. Fungerar jättebra.

25 januari 2012 19:00  
Anonymous britta - en liten teckning sa...

Haha, vad rolig du är! Hoppas att du lär dig vilken våning det är snart så du slipper bli besviken. Det är ju inte speciellt roligt att börja varje dag på det sättet...

25 januari 2012 20:48  
Anonymous Ämma sa...

Jag ska ha knytis när jag gifter mig om hundra år! Jag behöver inga presenter, men ett härligt knytismatbord och kanske en knytbar som alla mina nära och kära bidragit med sin personliga favoriter till - det är mys det!

25 januari 2012 22:25  
Anonymous Angelica sa...

Ett litet tips.. Katter som kissar inne är ofta stressade och missnöjda över något (som vi människor oftast inte kan förstå eller veta varför, de är små mystiska varelser). Något som verkar lugnande och kan hjälpa är Feliway (www.feliway.se)! Under "Tips och råd" på www.vhvetklinik.se finns det lite andra tips på vad man kan göra för att försöka få kissen att sluta upp med dumheten att kissa inne! Jag håller tummarna att hon slutar med det och att du får ha det fina överkastet framme! :)
Hälsningar,
Angelica

25 januari 2012 23:48  
Anonymous Lena sa...

Pizzabufé blir säkert jättebra! Och modebranchen är verkligen bajsnödig ibland. Jag säger -ta in mer folk från utsidan!! Vi behöver se nåt nytt och roligt och fräscht. En sån som dig helt enkelt =)

26 januari 2012 08:53  
Blogger Marcela sa...

Hej Anna!
Här får du lite värme:
Du är otroligt begåvad, och tack vara det kommer du lyckas ändå. Du går din egen väg, även om den inte är så rak, så är det en bra väg, för den är ju din!
Jag blir alltid pepp när jag går in här, gillar din blogg en massa. Så, fortsätt kämpa o ge inte upp, jag har på känna att dig kommer det gå riktigt bra för. Du är unik och "glödig", som nån säger, även om vissa insnöade viktigpettrar inte fattat det än.
Sen måste jag säga SHIT POMMEFRITTE vilket hus ni hittat! Jag blev ju alldeles betagen, och då såg jag bara en bild. Grattis! Jag och min blivande gifter oss i sommar, och letar hus med. Han jobbar deltid på dagis, och jag jobbar extra i butik. Vi har inte ens pengar att spara till bröllop, men skitsamma gifta oss ska vi ändå!
Vi har faktiskt bestämt oss för att grilla på vårt bröllop, ha lite trädgårdsfestkänsla över det hela. Lite barfotadans, färgglada lyktor överallt, hembakta kakor i överflöd och barn som springer omkring. Det känns avslappnat och snällt mot plånboken. Det är en dag vi minns för alltid, även om vi äter potatissallad till bröllopsmiddagen.
Hoppas ni får det bröllopet ni drömmer om.
Ja, det blev långt nu, men det var min första kommentar:) Jag ville mest säga: Heja heja! Kram på dig!

26 januari 2012 09:48  
Anonymous Julia sa...

Håller med om typ allt.

(Funderar ibland på att utöka frilansandet med billigt bröllopsrådgivande.)

31 januari 2012 14:04  
Anonymous hannah sa...

pizzabuffé tycker jag låter awesome! Jag och min make är relativt nygifta, vi kom undan snorbilligt med mat gebnom att hitta en pytteliten cateringfirma som tog nästan ingenting för mat till 85 pers! så mitt tips är att kolla runt bland kompisar, oftast är de firmorna så små så de inte finns på internet eller i kataloger :)

1 februari 2012 13:47  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida