torsdag 1 december 2011

Lucka nummer 1: Berätta om dig själv!


Eminenta Emily har skrivit en adventskalender där man varje dag ska blogga om en specifik sak. Jag som är en riktig list-junkie hänger på och gör samma sak!

Jag har skrivit om mig själv tusen gånger förr, men försöker sammanfatta vem jag egentligen är nu då.

Jag heter alltså Anna Clara Ileby och hävdade bestämt att det var bindestreck mellan Anna och Clara så från första klass upp till mellanstadiet, hette jag alltså Anna-Clara. Sen fick det vara nog och nu heter jag alltså Anna, som jag döptes till efter påtryckningar från min far och jag är döpt efter sången "lilla vackra Anna".
Jag kommer från Karlstad från början men pratar tyvärr ingen värmländska längre, bara om jag blir riktigt irriterad och säger "schluuuuuta dåååe"! Annars märks det knappt.


Jag har velat bli konstnär sålänge jag kan minnas och kan ibland sitta länge länge och fundera över vad folk som inte tecknar gör med all sin tid istället. Kan inte tänka mig ett liv utan ritandet. Jag hade antagligen blivit galen redan efter en vecka.
Jag har jobbat som en massa saker, dekoratör, inredare, hamburgervändare, servitris, tatuerare och nu till slut, drömjobbet som illustratör på heltid!

Jag tycker inte om fester med folk jag inte känner, släktmiddagar som inte innefattar min egen släkt och jag har aldrig druckit o´boy.
Jag har sjukliga mängder skor och runt 50 par jeans (men jag får max ha 30 par i garderoben, den gränsen har Emil bestämt)

Jag är hyffsat nyförlovad och gifter mig 4 augusti 2012 med mannen, myten, mustaschen Emil!
Han är det absolut bästa jag vet, han luktar alltid så himla gott, rivs bara lite i skägget och lagar världens godaste mat!
Han skulle nog beskriva mig som rolig, snäll och extremt stökig.
Det stämmer ganska bra fats folk som inte känner mig särskilt väl skulle nog inte säga snäll. Snarare skum.

Etiketter:

6 kommentarer:

Anonymous Vicky sa...

men åh tatuerare! berätta mer om detta!

1 december 2011 12:33  
Anonymous anna horn sa...

Den sista bilden är det sötaste jag sett på länge.

1 december 2011 15:01  
Anonymous Jennie sa...

Jag har också en kalender på min blogg!
www.lifeofjennie.blog.com

1 december 2011 17:57  
Blogger Amanda sa...

Du är himla fin!

1 december 2011 19:30  
Blogger tilda sa...

HAHA! jag heter anna och clara i förnamn, före matilda som är mitt tilltalsnamn. men när jag var liten så krävde jag att alla skulle kalla mig ANNA-CLARA-MATILDA. så höll jag på upp tills jag började fyran typ... då började jag nöja mig med "bara" matilda. :P

1 december 2011 19:51  
Anonymous Craxyknas sa...

Du verkar vara en cool tjej så jag tar allt och tittar in lite här framöver :)

3 december 2011 21:49  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida