måndag 7 november 2011

Anna Ritar!


Nu är det måndag igen och jag har längtat hela helgen efter att teckna något bara för min skull, inga kalenderflickor och inga beställningar utan bara för att det är roligt!
Så det blev den här, på Sandra och Ludvig!

För övrigt ska jag bara meddela alla kalenderköpare där ute att de kommer att finnas att köpa både i Värnamo och Karlstad ute i butik om ni vill slippa frakten och bor i närheten. Men jag hojtar till om när och var när de väl är på plats!

Nu teckna lite till, måste göra nått för att aktivera mig för det är ta mig tusan minusgrader på mitt kontor så mina fingrar håller på att trilla av!
Mamma, sticka fingervantar till mig?

Etiketter:

3 kommentarer:

Anonymous Linn sa...

åh, så himla smidigt! Jag som bor i Karlstad och allt! Alltid lite roligare att köpa saker "live" :)

7 november 2011 15:09  
Anonymous Kikki sa...

Jag säger detsamma som Linn, mycket roligare. :) Var kommer den finnas i Värnamo? Så jag kan skicka min mams på studs....

Jag har följt dej ett litet tag (hittade dej hos underbara Clara) och såå glad jag blev när jag läste att du är från/bor i Värnamo. Roligt med folk från hemmaplan. Jag kommer från Hillerstorp och då är ju Värnamo "the town" :). Flyttade dock till kärleken i Malmö och har bott här i snart 10 år, tiden går fort! Men hemma är alltid hemma!! Heja Anna!!! Kram

8 november 2011 08:22  
Anonymous Ämma sa...

Jaaa! Var i Kstad så att jag kan gå in och tjata varje dag tills den kommer?

8 november 2011 19:23  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida