onsdag 1 december 2010

Dagens Porträtt!


Tänk att det, långt upp i Norrland, sitter en människa som är precis som jag!
Jag har aldrig träffat henne, aldrig hört hur hon låter (jag hoppas på grov dialekt), men ändå är det henne jag mailar om det händer nått roligt, eller om jag blir fly förbannat eller något annat sådär vardagligt.
På många sätt är vi inte ett dugg lika, om man läser bloggarna så kan man nog tro att vi är helt olika till och med. Men när man läser våra mail, så inser man att vi skulle antagligen vara bästa vänner om vi bara bott lite närmare.
Hon förstår hur det är att vilja någonting så mycket så fingrarna krullar ihop sig, hur det känns när någon säger något elakt, hur fint det är när man äntligen får det där uppdraget man hoppas på och hur skönt det kan vara att bara få vara ifred.
Ibland kan jag känna att det inte spelar någon roll vad någon tycker, för jag vet att jag har UNDERBARA Clara där i ryggen som knuffar på.
Och det är det enda som behövs just nu.

Etiketter:

9 kommentarer:

Anonymous smäm sa...

Superfint!

1 december 2010 12:34  
Blogger Lulu sa...

Oj, vad fint!!! :D

1 december 2010 16:10  
Anonymous andrea sa...

Tänkte på dig när jag såg det här: http://www.shopping4net.se/product/campaign.aspx?division=Leksaker&KID=4712

1 december 2010 17:05  
Anonymous Åsa Fridén sa...

Alltså, dina bilder har utvecklats något makalöst den senaste tiden! Visst har du varit duktig hela tiden, men nu, nu lyfter du snart!!! ;D

1 december 2010 17:58  
Anonymous Sara Hagman sa...

Jag föstår precis vad du menar!! Även om jag inte mailar Clara personligen så är det alltid hennes blogg jag går in på när saker känns tunga eller jag behöver känna mig glad och lugn och lycklig för ett ögonblick... Hennes ord värmer lika mkt som ett par sockor i en kall vinterbacke! *ler*

1 december 2010 18:54  
Anonymous Anonym sa...

Jag verkar vara den enda som inte blir just det - lugn och glad och lycklig av Underbaraclara. Jag blir ledsen och känner mig andefattig och misslyckad. Trots att jag älskar den och allt hon gör.

1 december 2010 21:46  
Anonymous jannie sa...

jävlar va duktig du är, säg till om du vill måla en rödhårig tös :)

2 december 2010 18:27  
Anonymous underbaraclara sa...

Tack fina fina Anna! Och så Sara förstås!

Till Anonym:
Vad tråkigt att höra att du känner dig misslyckad av att läsa min blogg. Det är verkligen inte mitt uppsåt! Själv är jag långt ifrån perfekt och känner mig också misslyckad ibland...fast det bloggar jag nog inte om. Kanske jag borde göra någon gång.

Kram

2 december 2010 19:35  
Anonymous Anonym sa...

Clara: Bara för att förtydliga, det är för att jag beundrar dig så gruvligt som jag känner så. Inte för att du skulle vara pekpinnejobbig, överlägsen eller något sådan. Ville bara förtydliga det! Du är ju fantastisk, och såklart är du inte den du är med ont uppsåt. Det är bara inte så lätt att alltid hantera.. hm.. vill inte använda ordet avundsjuka egentligen men.. mja. Känslan av misslyckande infinner sig gärna när man själv så gärna vill.

Kram. Och kram till Anna. Och förlåt. Högst olämpligt av mig egentligen att dra upp detta på din blogg.

2 december 2010 23:59  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida