tisdag 23 november 2010

Annas Väggmålning!
Här kommer lite mer inredningsbilder (säg till om ni börjar tröttna på mig)
Igår målade vi om vardagsrummet, men det är INTE lattefärgat om nu någon skulle få för sig det! Det är mer grått än beige, lite som ´betong typ. Färgen hette sandsten om någon undrar.

Jag är en sån som inte kan måla ett lager en dag, sen sova och sen måla igen nästa dag. Allt på en gång (därav den rinniga färgen på de förbannade pinnstolarna) så jag målade halva natten känns det som.
Väggmålningen är målad efter ett original av Jesper Waldersten som är min absoluta favoritillustratör! Det hade varit roligt att ha något eget också, men det kändes roligare att ha någon annans verk på väggen. Sina egna tröttnar man så snabbt på.

(den svarta tapeten på bilden innan satt här när vi flyttade in så jag vet inte varifrån den kommer men jag vet att den är hyffsat ny så den finns nog fortfarande, kan fråga hon som bodde här förut)

Nu är det bara att måla köksbordet som återstår, sen är vi redo för inflyttningsfest!

Etiketter:

9 kommentarer:

Anonymous Maximus sa...

Jesper Waldersten är i sanning helt lysande! Fantastisk väggmålning, hörru.

23 november 2010 22:15  
Anonymous underbaraclara sa...

haha, känner igen mig. Kan INTE vänta på målarfärg, då stannar jag uppe hela natten för att vara redo så fort nästa lager är nästan klart!

23 november 2010 22:42  
Anonymous Sofie sa...

Väggmålningen är fantastisk! Haha!

23 november 2010 22:53  
Anonymous Ana sa...

Jag kommer inte ihåg vad tapeten heter men den är från Borås tapeter, vi har den svarta på ena väggen i sovrummet och den vita på motsatt vägg.
http://aiemana.wordpress.com/2009/11/11/natt-och-dag/

23 november 2010 23:57  
Blogger Lina sa...

Fint, gillar alla mönster i lägenheten. Och åh vad jag känner igen mig. Har lite av ett problem med mitt behov av "instant gratification". ^^

24 november 2010 13:14  
Anonymous Emma sa...

Tapeten är Eco av Nina Jobs.

www.eco.se

24 november 2010 14:10  
Blogger Clara sa...

Åh vad fint, jag tröttnar inte! Jag tycker mer bilder, ännu mer Anna inreder!

24 november 2010 18:27  
Anonymous kajsa sa...

Jag ÄLSKAR det!
Och jag är ganska så likadan när det gäller att måla och sånt. När jag skulle måla vår turkosa vägg fick inte Mikael gå och lägga sig på en mindre evighet eftersom jag stod uppflugen på en stol i t-shirt och trosor med färg överallt och sjöng för full hals under tiden jag kladdade med färg. Himla fint tyckte jag. Himla.. jobbig flickvän tyckte han. Men nu är det fiiint!

24 november 2010 22:36  
Anonymous Anonym sa...

fa-han vad snyggt. nlev oerhört oerhört inspirerad. Jag vill också ha den där väggen. Nu ska jag skissa upp min egen vägg. Tack för idén, älskade den verkligen!

7 december 2010 15:17  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida