tisdag 6 april 2010

Annas Inspiration!


Emil har en longboard stående här hemma i hallen. Kanske skulle man lära sig och åka på den?
Sen bli smal och avslappnad och få solblekt hår och åka runt såhär hela sommaren?
Det hade varit så himla tjusigt.

Foto: Jason Lee Perry

Etiketter:

9 kommentarer:

Anonymous P sa...

Fin bild och allting, men... Din viktfixering gick precis från härligt ärlig till tjatigt jobbig.

6 april 2010 15:03  
Blogger Anna Ileby sa...

Du tyckte inte det var en smula ironi i det hela? Jag är varken blond, trådsmal eller avslappnad. Men tydligen tjatig och jobbig. Tack ska du ha.

6 april 2010 16:12  
Anonymous P sa...

Jag tycker inte bara du är jobbig och tjatig. Jag tycker du är en helt fantastisk bloggare och konstnär, men jag såg inte den ironin/humorn som du ser i det här inlägget. Så är det med det.

6 april 2010 16:25  
Anonymous Ämma sa...

Jag såg faktiskt inte heller någon ironi, min spontana tanke var bara "näe vad tråkigt, sådär plockepinnsmal vill man väl inte vara"...

6 april 2010 23:06  
Blogger Anna Ileby sa...

Ironi kanske va fel ord, men drömma kan man väl få göra? Jag drömmer om att jag vann tio miljoner och va gift med Johnny Depp också. Jag hade gärna sett ut som på bilden, om det gör mig tjatig så får jag väl leva med det då.
Någon viktfixering skulle jag inte påstå att jag har, jag är väl medveten om att jag varken kommer bli miljonär, gift med Johnny Depp eller se ut som på bilden.

7 april 2010 06:46  
Anonymous märta sa...

väldigt fint.

7 april 2010 10:16  
Anonymous my sa...

Du har många fina och beundransvärda sidor Anna, men det här är anledningen till att jag gick från att följa bloggen till att endast sporadiskt läsa den då och då. Du verkar sakna självinsikt och försvarar dig alltid mot kritik. Ta åt dig det här! Ta inte åt dig att du är en dålig människa eller något sådant. Utan ta åt dig att du ibland är lättpåverkad och osäker (?) men ta också åt dig av all fin kritik du får. :)

7 april 2010 20:21  
Anonymous jossa sa...

Jag tyckte inlägget var klockrent! Jag vill gärna se mig själv glida runt på en bräda, som hon på bilden. Men jag kommer inte att ha så långt, rakt blekt hår, utan lockigt och en aning slitet. Jag kommer att trilla på ändan, garanterat. Men själva bilden av mig att jag rullar fram (hehe) en skön sommardag, det får det att kännas bra i magen. Tror det var typ så Anna ville få fram det, men mycket bättre formulerat. Men tydligen fattar inte vissa det, utan måste vända det till viktfixering, kroppsideal, plockepinnsmal och osäkerhet.. Jag tyckte att inlägget var toppen, och du förklarade en känsla man kan få av en bild.

8 april 2010 17:15  
Anonymous underbaraclara sa...

Men snälla nån. Jag såg inget negativt i ditt inlägg. Och skit i de som säger att de slutat läsa dig regelbundet. Jag läser dig bara mer sedan du skriver om vikt och hälsa för jag blir peppad. Folk försöker alltid hota med det där "nu slutar jag läsa" osv "du saknar självinsikt". Orka bry sig? Du skriver som du vill och behöver inte ta åt dig ett enda dugg av våra kommentarer även om vissa här verkar tro det. HEJA ANNA!

10 april 2010 18:12  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida