lördag 21 februari 2009

Dagens Porträtt!


Angående att min blogg handlar om mycket annat än tecknande numera har den enkla förklaringen att jag har ett heltidsjobb numera.
Jag går upp kvart över sex, kommer hem vid sex-halv sju. Då är man inte jättekreativ när man tecknat hela dagen.
När jag startade bloggen bodde jag hemma hos mina föräldrar, jag betalade ingenting. Satt mest i pyjamasen och tecknade hela dagarna.

Förlåt om ni tycker bloggen va bättre förr, men jag försöker faktiskt.
Men jag ska betala hyra, göra ett bra jobb, lära känna nya folk och bo in mig i en helt ny stad.

Här kommer iallafall en ny teckning på fina Emmeli. Håll till godo med den.

Etiketter:

14 kommentarer:

Anonymous Mia sa...

Tycker det är helt förståeligt att det blir mindre på bloggen då du jobbar. Jag själv jobbar som tatuerare, så i perioder blir det så att man inte ritar alls hemma, orken och kreativiteten blir så koncentrerad på arbetet istället.
Kom ihåg att det här är din blogg, du skriver om precis vad du vill...

21 februari 2009 09:35  
Blogger Fade. sa...

Men ååååh, I looooove när din blogg blir lite mer intim och vi liksom får följa DIG. Det är ju DIG jag gillar (och alltid har gjort). Dina fina kreationer är en bonus. ;)

21 februari 2009 09:45  
Anonymous Jeanette sa...

Håller med Fade :)

21 februari 2009 10:28  
Anonymous Sandra sa...

Håller med övriga kommenterare: det är roligt att lära känna Anna bakom teckningarna! Din blogg är skön, just do your thing :)

21 februari 2009 11:08  
Anonymous Tina sa...

Det är klart det blir förändringar i bloggen ibland, man utvecklas, gör nya saker och livet förändras helt enkelt. Jag tror vi som gillar dig inte blir ledsna över denna förändring. Glad över att det går så bra för dig är jag i alla fall. Fortsätt så!

21 februari 2009 11:35  
Anonymous Tiger sa...

det är din blogg - du bestämmer innehållet, och det är en bonus för mig att jag gillar den!

21 februari 2009 12:25  
Anonymous Emma sa...

Men Anna. Din blogg är fin och bra för att DU är fin och bra, inte dina teckningar (de är i och för sig OCKSÅ fina och bra såklart =D).

Anna Ritar heter ju bloggen, och ritar, det gör du ju hela dagarna. Du talar om för oss vart ditt ritande tar dig. Det är ju tack vare ritandet som du, och bloggen, är där ni är idag. Tycker folk att det är off-topic så har de nog inte tänkt riktigt.

Jag tycker iallafall att det är fantastiskt att få följa med på din talangresa genom livet och vardagen, så det så!

21 februari 2009 15:12  
Anonymous Anonym sa...

Jag gillar att du blandar med teckningar och tankar :) Fortsätt inspirera Anna!
//Bea

21 februari 2009 15:26  
Anonymous Anonym sa...

De flesta bloggar förändras ju från time to time, beroende på vad som händer i bloggarens liv. Det är helt naturligt. Däremot har alla människor olika smak, och det är inget konstigt med det. Jag hatar till exempel blogginlägg om pojkvänner/flickvänner eller allehanda produktplaceringar eftersom såna inlägg inte tillför nåt i mitt liv. Däremot inspireras jag massor av lite mer kreativa inlägg, till exempel illustrationer och andra pyssliga saker. Det den ena gillar avskyr den andra, och tvärtom. I slutändan är det ändå bloggaren själv som väljer vad han eller hon vill skriva om, oavsett vad andra tycker om valet av ämne.

/Maja

21 februari 2009 15:31  
Blogger Judith sa...

Jag tycker det är roligt att få läsa om ditt liv! /Sara

21 februari 2009 18:37  
Blogger PASSION 4 A HOME sa...

hej anna vill bara säga att du är fantastiskt duktig!!! Undrar vilka tuschpennor du använder, och vad ritar du på för papper? Har du köpt det i sthlm, jag har så svårt att hitta bra ansiktskulörer har du några bra tips?

-Jenny

21 februari 2009 21:21  
Anonymous Malin sa...

Jag började följa din blogg för att jag gillar din teckningsstil, men det har ju visat sig att det finns så mycket mer! Tycker det är kul när du pratar om ditt jobb och så, jag är väldigt teckningsintresserad och det är så roligt att det går bra för dig! Blir intressant sen att se vad du gjort. :)

21 februari 2009 22:39  
Anonymous Anonym sa...

jag har saknat dinabilder!! MER sånt!! :)

21 februari 2009 23:38  
Anonymous Alice sa...

Jamen visst, jag tycker också det är helt upp till bloggägaren att bestämma vad det ska skrivas om. Det är upp till läsaren att bestämma om man ska läsa eller inte. Jag blir bara besviken när jag märker att Anna inte längre bloggar om det som jag tyckte gjorde henne unik och intressant. Eftersom det unika och intressanta nästan försvunnit kanske jag också gör det, och det är inte mer med det. Det är bara synd på en blogg som brukade vara bra.

22 februari 2009 21:43  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida