torsdag 19 februari 2009

Anna blir Inspirerad!


Jag fick ett tips om en blogg som får mig att vilja skaffa barn, ett stort hus och sen bara låsa in mig och pyssla hela dagarna!
Jag vill göra kottekor, sy lapptäcken, brodera bonader, måla byråar, göra små djur av piprensare, klä ut mig med mina ungar, dansa runt, göra pärlhalsband, måla träpanel, skratta så jag gråter, pussas med min man, hoppa jämfota så det skakar i golvet, snurra så att kjolen står rakt ut och pussa mina söta barn så mycket att de blir alldeles vimsiga.

Det vill jag göra nu.
Ska ta upp det med Emil imorgon när han kommer hit imorgon.
Han brukar inte vara omöjlig.

Bloggen som inspirerade mig är rockorosor.blogspot.com

Etiketter:

4 kommentarer:

Blogger annakaroline sa...

tack för absolut bästa bloggtipset. nånsin.

19 februari 2009 21:31  
Blogger Nez sa...

Jag sitter med barn och hus och pysslar hela dagarna med min pysselbesatta dotter, har det väldigt skönt men önskar att jag kunde illustrera, så jag surfade runt hos olika illustratörer för att få lite självförtroende, så hittade jag hit, my god va du är talangfull!!!! Kan man köpa illustrationer/tavlor av dig på nätet?

22 februari 2009 21:31  
Blogger Anna Ileby sa...

Nez, åh vad härligt det låter! Illustrationerna är till salu ja. Skicka ett mail bara om det är nån särskild du är sugen på a_ileby@hotmail.com

22 februari 2009 21:33  
Blogger Belinda sa...

åh, bloggen som du pratar om.. hon hade en jättemysig vintagebutik som man bara ville flytta in i och bo där resten av livet! Dessutom var hon alltid lika trevlig :)

1 mars 2009 00:00  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida