fredag 16 januari 2009

Värnamo vs Stockholm!


När jag sitter här och äter mina fiskbullar och potatis och bläddrar igenom den ena modebloggen efter den andra kom jag att tänka på en sak, hur olika allting är.

Folk går på visningar, köper väskor för flera tusen, fixar håret och inte minst, går på ELLE-galan!
Vad gör jag? Äter fiskbullar, lallar runt i pyjamasbyxor och en urtvättat elisabeth arden tröja, målar lite och drömmer egentligen inte om något större.

Man får en käsla av att alla ska avundas det fina livet, glamouren och lyxen och visst hade jag en period när det va allt jag drömde om.
Men jag bodde i stockholm, jag gick på skolan på fina gatan men likt förbannat åt jag microvärmda mosiga fiskpinnar och pulvermos.

Jag är ingen Elin Kling. Hur mycket jag än önskar att jag va det.
Jag är en stökig, funderande, fiskbulleätande Anna Ileby som nöjer sig med en väska för 249 kr.
Det är inte helt fel det heller!

Etiketter:

4 kommentarer:

Anonymous Sofia sa...

Vilket underbart inlägg. Underbart, underbart.

16 januari 2009 13:07  
Blogger SaraMy sa...

jag håller med sofia, alldeles alldeles underbart inlägg! <3
Du är BÄST!

16 januari 2009 13:11  
Anonymous Anonym sa...

När man läser detta inlägg kan man inte annat än att tänka efter hur bra man faktist har det. visst det hade inte varit helt fel att vara rik coh inte behöva tänka på ekonomin, men å andra sidan har man det ganska bra. man har sina mål. man får spara för att få köpa den där kameran eller tv:n eller vad den nu kan vara man vill ha! För hur kul är det att ha allt, man skulle inte uppskatta det man har så mycket då tror inte jag!

16 januari 2009 16:28  
Blogger Fade. sa...

Skönt att alla är olika, jag hade aldrig haft råd att vara på något annat sätt. *fniss* Och 249:- för en väska är bra, det är ungefär det maxpris jag sätter på en sådan.

16 januari 2009 23:52  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida